Objavljeno: Čet, stu. 8th, 2018

10 godina kazališta Moruzgva: Brodolomke “osvajaju” Makarsku

“Brodolomke” igraju u petak 16.11. u 20:00 h, u Gradskoj sportskoj dvorani. Pretprodaja ulaznica od četvrtka 8. studenoga

  • MP
  • Darko Batinić

Jedno od najuspješnijih kazališta u Hrvatskoj Moruzgva, povodom desetogodišnjice rada odlučilo se “preseliti” na mjesec dana u Dalmaciju. Na velikoj dalmatinskoj turneji od Zadra preko Splita, Hvara, Makarske, Metkovića pa sve do Dubrovnika gostuju sa tri uspješnice – “”Brodolomke”, “OtpisaNE” i “Kako život”. Makarskoj publici će se predstaviti sa predstavom “Brodolomke”. Najnoviji hit koji će zasigurno obilježiti ovu kazališnu sezonu, premijerno izveden u rujnu ove godine.
Brodolomke su dirljiva priča o četiri žene zarobljene na jednom mjestu. Iako različitih životnih priča, sudbina ih poveže na najneobičniji način, kroz ovisnost o alkoholu. Zamislite samo što biste vi napravili da ste zatvoreni u četiri zida sami sa sobom? A što bi tek napravili da ste u nemogućnosti suočiti se sami sa sobom zatvoreni s još troje koji se traže? Biste li pjevali? Biste li plesali?

To naše žene rade. One u nesreći pokušavaju otkriti novi život, vlastiti put i možda promijeniti sudbinu. Po predlošku Ane Maras Harmander, a u režiji Krešimira Dolenčića u predstavi glume, plešu i pjevaju: Daria Lorenci Flatz, Sanja Milardović, Ecija Ojdanić, Anita Matić Delić, Luka Petrušić. Povodom gostovanja u Makarskoj ravnateljica kazališta Moruzgva nam je rekla:

Na krilima vjerne publike rasli smo i učili, sa našom zadnjom predstavom “OtpisaNE” gostovali smo u Podgori, Tučepi i Baškoj Vodi, a reakcije publike su bile fantastične. Pozivam sve Makaranke i Makarane, a i one iz okolnih mjesta da dođu vidjeti našu glumu, ples i pjesme. Radujemo se susretu su najboljom publikom na svijetu.
Ecija Ojdanić.

  • “Brodolomke” igraju u petak 16.11. u 20:00 h, u Gradskoj sportskoj dvorani. Pretprodaja ulaznica od četvrtka 8.11. na recepciji gradske sportske dvorane u Makarskoj, u agenciji Turist biro na makarskoj rivi te online na croatia-tickets.com . Cijena ulaznice je 60 kn za tribinu i 70 kn za parter.
    Informacije i rezervacije na 091 528 4304 & Fb Amadeus events.   

Komentari

komentara