Objavljeno: Thu, Dec 21st, 2017

Advent u Čavoglavama 2017.

Na sam Badnjak, 24. prosinca u 22 sata počinje polnoćka, a na blagdan svetog Stjepana, 26. prosinca u 18 sati dijelit će se božićni darovi za djecu   

  • Tekst  Šime Duvančić

I ove će se godine, četvrti put zaredom u Čavoglavama advent obilježiti manifestacijom pod nazivom „Božić u Čsvoglavama“. Idejni začetnik je bivši mjesni župnik fra Ilija Mikulić, a uz svesrdnu pomoć najpoznatijeg mještanina, Marka Perkovića Thompsona, cijelo selo se s puno entuzijazma uključilo u pripremu i odvijanje ove manifestacije. Okitili su ulice božićnim ukrasima, podigli šator u kome će se svakodnevno ljudi moći družiti uz kuhano vino, pivo, kobasice i bakalar.
Program započinje u petak, 22. prosinca.  U 18 sati nastupaju klape „Donat“ i „Kalelarga“ te profesorica Dražena Habusa na trubi. U subotu, 23. prosinca u 16.30 sati koncert će održati dječji zbor „Grdelini“, a u 17.30 sati bit će urpizorenje živih jaslica.
Na sam Badnjak, 24. prosinca u 22 sata počinje polnoćka, a na blagdan svetog Stjepana, 26. prosinca u 18 sati dijelit će se božićni darovi za djecu. U 20 sati održat će se prestava „Audicija“ amaterske glumačke skupine.

Komentari

komentara