Objavljeno: Sub, lis. 13th, 2018

Antonia Buličić pobijedila na natjecanju „Pozdrav litu 2018“

Otplivali, osvojili pehare, medalje i razne nagrade te uz glazbu i dobru spizu ispratili ljeto

 • MP
Krilo Jesenice – Ljubitelji plivanja i ljeta ovog su ponedjeljka sudjelovali na prvom obiteljskom natjecanju u plivanju pod nazivom „Pozdrav litu 2018“. Iako je većina sudionika došla u obiteljskom okruženju, svatko se natjecao u svojoj kategoriji. Posebnu draž utrci dala je pobjednica CROCUP-a 2018., Antonia Buličić, koja je, također, zaplivala te ostvarila uvjerljivo najbrže vrijeme.
Plivačku utrku, pod budnim su okom, pratili suci:na cilju Vedran Buličić, na prvom okretu Slaven Matković, na drugom Denis Jonjić, dok je dužnost vrhovnog suca obavljao Velimir Gavranić.
Pobjednici u muškoj kategoriji na 1500 metara su: prvoplasirani Duje Kojundžić, drugoplasirani Frane Džaja te trećeplasirani Ozren Mihaljević. U ženskoj kategoriji na 1500 metara najbrže vrijeme ostvarila je Antonia Buličić, dok su drugo i trećeplasirane Nika Smuđa te Petrana Kržanić.

Pobjednicima svih kategorija pehare je uručila Dijana Azinović, voditeljica hotela Krilo. Na natjecanju su sudjelovali članovi sportskih klubova i rekreativci, kao i svi zainteresirani građani i to u sljedećim kategorijama:

 1. APSOLUTNA KATEGORIJA (M/Ž)
 2. STAROSNE KATEGORIJE (M/Ž)
  • kategorija do 15 godina (M/Ž)
  • kategorija od 16-35 godina (M/Ž)
  • kategorija od 35-55 godina (M/Ž)
  • kategorija od 55+ godina (M/Ž).

Za najbrže sudionike utrke na 1500 metara, i u muškoj i ženskoj kategoriji, hotel Krilo osigurao je sljedeće nagrade:
1. mjesto (M/Ž) – 5 noćenja u Hotelu Krilo uz polupansion za dvoje
2. mjesto (M/Ž) – 3 noćenja u Hotelu Krilo uz polupansion za dvoje
3. mjesto (M/Ž) – 2 noćenja u Hotelu Krilo uz polupansion za dvoje

Budući da su organizatori, hotel Krilo i organizacija Nova Generacija 7, naglasili da u ovom natjecanju nema gubitnika, svaki je sudionik dobio medalju finiša, majicu te poklon paket. Nakon utrke na 1500 i 500 metara te dječje utrke, plivači i brojna publika okupili su se ispred hotela Krilo gdje su domaćini pripremili roštiljte su uz glazbenu pratnju benda Magic Wish i gitarista Joška Cikatića slavili plivačka dostignuća te ispratili ljeto.

Komentari

komentara