Objavljeno: Pet, svi. 20th, 2016

Apfel se pridružio akciji HRVATSKA VOLONTIRA 2016.

Prepoznaj svoju snagu. Pokreni svoju zajednicu. Uključi svoju tvrtku. Zavolontiraj se! “Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu” – svi se zato osjećamo bolje

13254116_1082306448495560_6795159582579562700_n

  • MP
[A]ktivnostima u Udruzi Sunce makarska tvrtka Apfel se uključila sa dobrom voljom, sadnim materijalom, bojama… Slike govore više od riječi. Pod Gandhijevim motom”Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu” – svi se zato OSJEĆAMO BOLJE !

Prepoznaj svoju snagu. Pokreni svoju zajednicu. Uključi svoju tvrtku. Zavolontiraj se :)!
[H]rvatska volontira“ ove se godine održava od 16. do 21. svibnja 2016. kako bismo istaknuli potencijal za društveni razvoj koji se oslobađa volontiranjem kada se povežu ljudi i organizacije iz civilnog, javnog i poslovnog sektora. Uključio se veliki broj pojedinaca, organizacija civilnog društva, institucija i tvrtki koje su kroz različite javne akcije u svojim zajednicama promovirali volontiranje.
Ovogodišnjom manifestacijom želimo povezati djelatnike poslovnog sektora s neprofitnim organizacijama iz civilnog i javnog sektora te podsjetiti koliko je važno da se u izgradnju povezane i humane zajednice uključe svi pripadnici društva. Volontiranje poslovnog sektora prilika je da se proširi prostor povezivanja i otkloni distanca koja nastaje radi različitosti poslovnog, civilnog i javnog sektora – u ”jezicima” kojima govorimo, načinima na koje radimo, vrijednostima koje smatramo najbitnijima.

Komentari

komentara