Objavljeno: Pet, tra. 8th, 2016

Apfel sve za dom – Otvoren novi prodajni centar tvrtke Apfel

U svom asortimanu nudi poznate svjetske brendove kao što su Villeroy Boch, Eichholtz, Tognana, WMF, te široku paletu proizvoda za vile, apartmane, domaćinstvo

apfel sve za dom otvorenje  2016  00065 s

  • Tekst i foto JL
[T]vrtka Apfel danas je i službeno otvorila novi prodajni centar „Apfel sve za dom“ koji kupcima nudi široki spektar proizvoda za domaćinstvo – od onih po vrlo povoljnim cijenama do artikala visoke kvalitete svjetski poznatih robnih marki. Uz već poznate trgovine, veleprodaju pića i trgovinu opremom za ugostiteljstvo i hotelijerstvo, Apfel je svoju ponudu obogatio i maloprodajom proizvoda za koje će interes posve sigurno pokazati i mali turistički iznajmljivači. Uz prigodan domjenak, čašu „rođendanskog“ pjenušca i nagradnu igru za sve kupce – uz poklon, prodajni prostor „Apfel sve za dom“, voditeljica kojega je Mia Pašalić, Apfel je pozvao kupce da ga posjete i pronađu nešto za sebe.

8289

[N]ovi prodajni centar Apfel sve za dom prostire se na 700m2 u Dubrovačkoj 49 iznad Supermarketa Apfel.U svom asortimanu nudi poznate svjetske brendove kao što su Villeroy Boch, Eichholtz, Tognana, WMF, te široku paletu proizvoda za vile, apartmane, domaćinstvo koji uključuju dekoracije, vrtni program, tekstil, porculan, staklene proizvode, tapete, zavjese te kućanske potrepštine.

[T]vrtka Apfel ovim centrom proširila je svoju ponudu te približila suvremene trendove našim građanima. Makarska je ovim dobila prodajni centar koji je, sluteći po dosadašnjim reakcijama, željno iščekivala. Ono što svakako vrijedi istaknuti je i to da je ovim prodajnim centrom otvoreno 5 novih  stalnih radnih mjesta („Apfel sve za dom“ radi cijele godine) što još jednom potvrđuje Apfel kao uspješnu tvrtku i pouzdanog poslodavca – i to već 20 godina.

  • APFEL
  • Vaš prijatelj i partner !
  • 20 godina s Vama !

Komentari

komentara