Objavljeno: Pet, sij. 20th, 2017

Apfel: Velika nagradna igra „10 artikala za 10 nagrada“- izvlačenje u subotu 21. siječnja!

Prošle godine ključeve novog Mercedesa dobila je Marijana Jurić iz Makarske, a tko će biti sretni dobitnik 17. Apfelove nagradne igre saznati ćemo na velikom izvlačenju u subotu

  • MP

Makarska – Od 1. listopada 2016. do 15. siječnja 2017. trajala je velika nagradna igra tvrtke Apfel „10 artikala za 10 nagrada“. Došlo je vrijeme da saznamo tko je sretni dobitni(ca)k automobila Mercedes Benz A klase – u čijoj se kuverti „krije ključ“ ove vrijedne nagrade kojom tvrtka Apfel nagrađuje vjernost svojih kupaca!

 

Podsjetimo, prošle godine ključeve novog Mercedesa dobila je Marijana Jurić iz Makarske, a tko će biti sretni dobitnik 17. Apfelove nagradne igre saznati ćemo na velikom izvlačenju u subotu, 21. siječnja, s početkom u 11 sati u Supermarketu Apfel u Dubrovačkoj ulici. Osim glavne Apfel je pripremio i cijeli niz drugih vrijednih nagrada, a kao i svake godine na dan izvlačenja tu je i „happy hour“ -10% – tni popust na svaku kupnju od 9 do 12 sati kao i kolo sreće s poklon paketima apfelovih partnera.

 

Komentari

komentara