Objavljeno: Pon, ruj. 10th, 2018

Atletika: Klara Andrijašević duplom krunom i bez poraza zatvorila sezonu!

Ovo je bilo 10-o zlato ove sezone sa državnih prvenstava i ukupno 17-o odličje ove sezone uz postignut državni rekord i titulu prvakinje Balkana

  • MP
  • Tekst i foto AK Sv. Marko

Proteklog vikenda u Zagrebu održano je pojedinačno prvenstvo Hrvatske za mlađe seniore i seniorke. Nakon što je obranila tutile prvakinje Hrvatske u kategorijama mlađih juniorki, juniorki i seniorki Klara Andrijašević je i u kategoriji mlađih seniorki pokazala dominaciju, te se okitila duplom krunom.
Prvog dana natjecanja u utrci na 1500 metara Klara je bez velikih problema potvrdila i opravdala titulu najbrže i najbolje trkačice na ovoj disciplini u svim kategorijama u Hrvatskoj. Klara je cijelu sezonu bez poraza i sa najboljim istrčanim rezultatom opće u Hrvatskoj zatvorila sezonu. 
Drugog dana natjecanja po prvi put ove sezone naša najbolja atletičarka je nastupila u utrci na 800 metara. Oborivši svoj osobni rekord u jako zanimljivoj utrci Klara se okitila još jednim zlatnim odličjem. Ovo je bilo 10-o zlato ove sezone sa državnih prvenstava i ukupno 17-o odličje ove sezone uz postignut državni rekord i titulu prvakinje Balkana za mladu makarsku atletičarku.   

Komentari

komentara