Objavljeno: Sri, pro. 20th, 2017

Badminton – SRU Arka: Natjecateljska sezona okrunjena s 10 odličja u Zadru

4. kolo Dalmatinske badmintonske lige u Zadru bilo je i prigodom nastupa u novim dresovima, a SRU Arka koristi prigodu uputiti čestitku: Svima sretan Božić i Nova godina!

  • MP

Završno četvrto  kolo Dalmatinske badmintonske lige  odigrano je 17. prosinca u Zadru, u dvorani Krešimira Ćosića. Pedeset natjecatelja iz Zadra, Dubrovnika i Makarske bili su vrlo raspoloženi za igru, a prijatelji badmintona mogli su uživati u napetim mečevima koje su im priredili mladi sportaši. Mladi badmintonaši makarske Sportsko rekreativne udruge Arka ispisali su najljepšu sportsku priču pred nadolazeći Božić okitivši svoje božićno drvce zlatom i srebrom. Arka se iz Zadra vratila  s 10 osvojenih odličja!

  • Tonino Mravičić, mlađi junior – zlato pojedinačno u vrlo napetom finalu i srebro u konkurenciji parova.
  • Roko Jelaš, kadet – zlato pojedinačno (zadivljujuće kako je strpljivo gradio pobjedu u dramatičnom finalu protiv vrlo dobrog Marino Marčina iz Zadra)  i drugo zlato u igri parova.
  • Filip Tomaš, mlađi kadet, osvaja dva srebra –  pojedinačno i u paru sa Filipom Andrijaševićem
  • Filip Andrijašević, mlađi kadet, pojedinačno osvaja broncu a u paru sa Filipom Tomašem srebro.
  • Naši najmlađi poletarci Marko Prpić i Leo Vranješ u paru, u vrlo uzbudljivom meču osvajaju srebro.
  • Za Arku je još nastupila poletarka Aurora Andrijašević.

Bravo Arka. Obradovali ste sve prijatelje badmintona , roditelje, bake, djedove, tete, braću i sestre i na kraju svog trenera. Ne samo zato što ste natjecateljski bili više nego uspješni već i  zato što vas je bilo divno vidjeti u međusobnom  bodrenju iskazujući tako iznimno razvijen osjećaj zajedništva kojeg smo ustrajno izgrađivali. Iskustvo 4. kola badmintonske lige učvršćuje povezanost, te donosi dobar osjećaj ispunjenosti. Nakon ovog uspjeha vi niste više isti. Dobro smo se zabavljali u Zadru.
ne krije zadovoljstvo Matko Milunović naglasivši  važnost spontanosti i kreativnosti koje su mladi makarski badmintonaši pokazali tijekom natjecanja. Kruna je to strpljivog i ustrajnog rada, ne samo na vještini igre.
4. kolo Dalmatinske badmintonske lige u Zadru bilo je i prilikom nastupa u novim dresovima, a SRU Arka koristi prigodu uputiti čestitku:

Svima sretan Božić i Nova godina!

Komentari

komentara