Objavljeno: Pon, tra. 30th, 2018

Biciklizam: 20. MTB Croatia Cup – Ivan Okmažić nastavlja pobjednički niz

Novi izazovi za BK Makarska su na rasporedu već u utorak na 59.VN 1. svibnja 2018 – Memorijalu Damira Zrilića koji se boduje za Kup Hrvatske u cestovnom biciklizmu

  • MP
  • Iva O./BK Makarska

U nedjelju se u Vodicama vozila utrka 20. MTB Croatia Cup Vodice 2018 koja se bodovala i za svjetske C1 bodove. BK Makarska je nastupio sa šest vozača. Na startu uvijek zahtjevne vruće i kamenite staze okupilo se preko 150 vozača iz Hrvatske, BiH, Slovenije, Italije, Francuske, Ukrajine. Najbolji plasman od naših biciklista ostvario je Ivan Okmažić u kategoriji do 15 godina osvojivši 1. mjesto. Ivan je odmah na početku zadao ritam, odvojio se u trećem krugu i glatko došao do pobjede. Luka Okmažić je nakon težeg pada na startu bio prisiljen nadoknađivati zaostatak za konkurencijom te je završio ukupno na četvrtom mjestu u kadetima, 2. od Hrvata. Petra Okmažić je osvojila 3. mjesto do 11 godina. U poretku za Kup Hrvatske Ana Okmažić je bila 5. u seniorkama, Nenad Okmažić 3. u veteranima C i Teo Beus 2. rekreativac.

Novi izazovi za BK Makarska su na rasporedu već u utorak na 59.VN 1. svibnja 2018 – Memorijalu Damira Zrilića koji se boduje za Kup Hrvatske u cestovnom biciklizmu. 

Komentari

komentara