Objavljeno: Uto, sij. 16th, 2018

Biciklizam: Ivan Okmažić najbolji XC početnik u Hrvatskoj

Ova titula je tim značajnija jer se biralo između svih natjecatelja do 15 godina starosti, a Ivan će tek sljedeću sezonu nastupati u toj dobnoj kategoriji

  • MP
  • Iva Okmažić/BK Makarska
Hrvatski biciklistički savez na kraju svake sezone odabire najbolje vozače u natjecateljskim kategorijama. Ivan Okmažić, član BK Makarska, je izabran za najboljeg u kategoriji Početnici. Ova titula je tim značajnija jer se biralo između svih natjecatelja do 15 godina starosti, a Ivan će tek sljedeću sezonu nastupati u toj dobnoj kategoriji. Naslov državnog prvaka, prvaka Kupa, niti jedna izgubljena utrka u Hrvatskoj kao i mnoga postolja van Hrvatske rezultati su koji su Ivana doveli do titule najboljeg u 2017.

Svečano proglašenje najboljih održalo se ovu nedjelju u Premanturi. Ivan i brat Luka već kreću s pripremama za nadolazeću sezonu i prvu utrku koja će se održati baš u Premanturi početkom travnja. Uz brdski biciklizmu, nastavit će i svoju priču u cestovnom. Nadamo se da će kvalitetno raditi i postizati izvrsne rezultate i u 2018. te da će dosadašnji uspjeh biti prepoznat i podržan kako bi dobili mogućnost za ostvarenje ciljeva koji su postavljeni za novu sezonu. 

Komentari

komentara