Objavljeno: Fri, Aug 11th, 2017

Bratuš Dance Marathon u nedjelju 13. kolovoza

glazbena manifestacija kao rezultat entuzijazma i nesebičnog angažmana nekolicine mladih, a uz pomoć općine Baška Voda

  • MP

Ponukani nedostatkom kulturnih i zabavnih sadržaja za mlade i inspirirani spontanim glazbenim događajem”Grebenland” koji se 2012. godine dogodio u Baškoj Vodi,  mladi iz Mjesnog odbora Bratuš odlučili su se samostalno organizirati i ponuditi mladima kvalitetnu glazbenu alternativu. U rujnu 2016. nastaje Bratuš Dance Marathon – glazbena manifestacija kao rezultat entuzijazma i nesebičnog angažmana nekolicine mladih, a uz pomoć općine Baška Voda, koja je osim sponzorstva, ponudila plažu na korištenje tijekom trajanje događaja.
Okupljena ekipa mladih, koja danas obuhvaća i mladež iz drugih mjesta Makarske rivijere, svojom vizijom cijelog projekta, kao kulturnog glazbenog događaja, nastoji  nadopuniti već komercijalne ponude kulturnih i glazbenih sadržaja za mlade na prostoru rivijere.

Ove godine je u pripremi drugi po redu Bratuš Dance Marathon koji će se održati 13. kolovoza na plaži u Bratušu na kojem će sudjelovati mladi umjetnici elektronske glazbene scene.  Svjesni važnosti razvitka kulture za mlade na ovim prostorima, u planu je da ova tradicija izraste u glazbeni festival koji će, uključivanjem mladih u njegovo osmišljavanje i organizaciju, privući druge mlade, mještane i turiste koji su u potrazi za drugačijom ljetnom zabavom.

Komentari

komentara