Objavljeno: Tue, Aug 1st, 2017

City Games: More zabave i smijeha u Tučepi i Brelima

Prolaz dalje tako su osigurali Ninja Ratnici iz Makarske i šibenski Šubićevac, obzirom da su ekipe iz Komolca i Ploča svoje plasmane izborile u ranijim susretima

  • MP

Ovog su vikenda na Makarskoj Rivijeri održani posljednji kvalifikacijski susreti u sklopu ovogodišnje City Games turneje po hrvatskoj obali. Popularne ljetne igre ugostili su na svojim rivama Tučepi u subotu 29. rujna i Brela u nedjelju 30. srpnja. Oba su susreta otvorena uz City Games Junior i mlađe uzraste, koji su se okušali u zabavnim igrama prilagođenim njihovom uzrastu, sve uz podršku roditelja, prijatelja, ali i brojnih turista. Dobra atmosfera nastavila se i kasnije, kada su se u igre poput letećeg vaterpola, utrke bačvi, spašavanja turistkinja, utrke magaraca i potezanja konopa upustili odrasli. U Tučepi su to bili tri dobro raspoložena tima: makarski Ninja Ratnici bili su najuspješniji i s 20 bodova uzeli zlato, domaćini iz Tučepi su s 12 bodova zaslužili srebro, dok su Neretva Run iz Metkovića s 4 boda osvojili broncu.

U Brelima su u nadmetanju sudjelovale četiri ekipe, a najbolja je bila iskusna Ombla iz Komolca, koja je s 29 bodova uzela zlato. Samo jedan bod manje otišlo je ekipi iz Ploča, Plini Istočnoj, također starim znancima City Games susreta, koji su ovaj put oko vrata stavili srebro. Šubićevac iz Šibenika je s 21 bodom zaslužio broncu, dok su domaćini Downtown iz Brela ostali na samo 2 boda, ali su se ako ništa, zajedno s ostalima jako dobro zabavili. Prolaz dalje tako su osigurali Ninja Ratnici iz Makarske i šibenski Šubićevac, obzirom da su ekipe iz Komolca i Ploča svoje plasmane izborile u ranijim susretima.

City Games karavana nastavlja svoj put prema Okrugu i Šibeniku, odredištima svojih idućih challengera na kojima ćemo saznati nove putnike za finale 10. kolovoza u Viru i borbu koja će odlučiti hrvatskog predstavnika u međunarodnom dijelu natjecanja.

Komentari

komentara