Objavljeno: Sub, stu. 18th, 2017

„Dobro je činiti dobro“ – Veliko srce Yachts-a

večer je imala i humanitarni karakter gdje su na tihoj aukciji partneri časopisa zajedno s Yachtsom  donirali specijalistički uređaj Klinici za dječju kirurgiju KBC-a Split

  • MP
  • Filipa Marinić

Split, 17. studenoga – Brojni poduzetnici, prijatelji i poslovni partneri časopisa Yachts Croatia sinoć su u zagrebačkoj Laubi uživali u odličnoj glazbi, ukusnim delicijama i enološkoj plovidbi hrvatskom obalom povodom izlaska 50. broja, ali i lijepom humanitarnom aspektu manifestacije.
Yachts Croatia jedinstveno je tiskano izdanje u regiji koje svaka dva mjeseca na 300 stranica donosi vijesti iz svijeta nautike, reportaže o yachtingu i lifestyle-u, a sve to prožeto duhom Mediterana. Svim temama koje obrađuje zajednička je poveznica kvaliteta života i proizvodi kojima se časopis bavi. Magazin već devet godina stvaraju mladi entuzijasti iz Splita koji su sinoć za brojne goste organizirali elegantni događaj u povodu pedeset izdanja časopisa Yachts Croatia.
Splitski izdavači iskoristili su tu priliku i za realizaciju akcije ‘Dobro je činiti dobro’. Naime, večer je imala i humanitarni karakter gdje su na tihoj aukciji partneri časopisa zajedno s Yachtsom  donirali specijalistički uređaj Klinici za dječju kirurgiju KBC-a Split, te je sveukupna vrijednost donacija iznosila preko 150.000 kuna. Glavni urednik časopisa Darko Šupuk kazao je:

Izuzetno smo sretni što smo uspjeli prikupiti sredstva za liječenje djece. To ne bi uspjeli bez pomoći sponzora i partnera eventa, te u prvom redu dobrih ljudi u tvrtkama koji su naši partneri i prijatelji, te koji su prepoznali vrijednost ove akcije.

Bila je to po mnogočemu posebna večer, osim izložbe o časopisu u jedinstvenom prostoru Laube, gosti su uživali u atraktivnim izlošcima partnera. Generalni pokrovitelj eventa bila je tvrtka Mastercard koja je novčano pomogla i humanitarnu akciju. Uzvanicima je po prvi puta u Hrvatskoj predstavljennovi Audi A8, tvrtka Tomić&Co. prezentirala je automobil BMW 7 Individual by Nautor Swan, a Star Import Mercedes – AMG GT C Roadster u povodu 50 godina svog AMG programa, dok je ACI najavio svoju novu marinu u Rovinju. Na samom eventu posjetitelji su mogli uživati i u nagradnoj igri u sklopu koje je Draguljarnica Malalan jednog od njih nagradila ženskom ogrlicom od bijelog zlata s dijamantima.

Komentari

komentara