Objavljeno: Uto, ožu. 19th, 2019

Emirates hrvatskim putnicima nudi posebne ljetne ponude

Ponuda vrijedi za rezervacije ostvarene od danas do 27. ožujka 2019. godine, za putovanja u razdoblju od 3. svibnja do 20. lipnja

  • MP
  • Dora Starčević

Rezervirajte ljetni odmor i istražite Dubai

ZAGREB,18.ožujka 2019.– Emirates, najveća svjetska međunarodna aviokompanijahrvatskim putnicima nudi priliku da iskoriste atraktivne ponude i ovog se ljeta upuste u istraživanje kozmopolitskog Dubaija. Posjetitelji mogu uživati u suncu tijekom cijele godine, na šest potpuno opremljenih javnih plaža, u trgovačkim centrima i razgledavajući poznate građevine, uključujući najvišu zgradu na svijetuBurj Khalifu te Burj Al Arab i Dubai Mall. Tu su i spektakularan show uz Dubai Fountain,drugu najveću fontanu na svijetu, kao i šetnja uz Dubai Creek, rijeku koja predstavlja povijesno srce Dubaija koje je nekoć podijelilo grad na dva područja.

Grad nudi i avanturističke atrakcije poput vodenih sportova i zatvorenog skijališta površine 22.500 četvornih metara. Dubai je i gastronomska oaza koja nudi međunarodno kulinarsko iskustvo i priliku za kušanje svjetske hrane u mnogobrojnim restoranima. Ljubitelji umjetnosti mogu uživati u rastućoj umjetničkoj scenikoja uspješno privlači regionalne i međunarodne umjetnike u čijim je nastupima moguće uživati tijekom cijele godine.

Ponuda vrijedi za rezervacije ostvarene od danas do 27. ožujka 2019. godine, za putovanja u razdoblju od 3. svibnja do 20. lipnja. Putnici koji će svoje putovanje započeti iz zagrebačke zračne luke „Franjo Tuđman“ mogu rezervirati karte po cijeni već od 349 eura za ekonomsku klasu te od 1.999eura za poslovnu klasu.
Emiratesovi putnici u svim klasama u zrakoplovu mogu uživati u nagrađivanom sustavu za zabavu na letu s 4.000 kanala najnovijih filmova, glazbe i TV programa. Putnicima su također dostupna besplatna pića i regionalno inspirirani jelovnici uz sveprisutno srdačno gostoprimstvomultikulturalne kabinske posade.
Za više informacija o Emiratesu, uključujući rezervaciju letova i pristup potpunom popisu uvjeta, posjetite www.emirates.com/hr

* Primjenjuju se uvjeti i odredbe.

Komentari

komentara