Objavljeno: Čet, velj. 19th, 2015

Foto – Makarski karneval: Neka naftne platforme gore u paklu!

Posebnu čast ovogodišnjem makarskom karnevalu svojim dolaskom ukazali su predsjednica Kolinda u pratnji supruga Jakova Kitarovića u društvu ruskog predsjednika Putina

karneval 2015 coll

no images were found

  • MP
[K]rivnja ovogodišnjem krnji 19. makarskog Zimskog karnevala nepobitno je utvrđena po svim točkama optužnice, presuda je bila brza i bez mogućnosti žalbe – pa je naftna platforma (krnjo) bez milosti spaljena nasred glavnog mula makarske rive. Istina, naftni toranj se dugo opirao, ali je ipak, u groznim mukama, skončao u plamenu. Bio je to vrhunac mašakardne diktature dosegnut velikom povorkom 19 skupina (s 500-tinjak sudionika) duž rive u utorak 17. veljače. Maškare ili ne poruka je bila jasna – Nećemo naftne platforme u Jadranu! „Hrvatska puna života“ životu prijeti ali maškare se s time ne slažu!

no images were found

[L]ijep dan izmamio je na osunčanu rivu nekoliko tisuća građana, a za uistinu urnebesno ozračje pobrinuli su baškovoški pirati, dužnici po kreditu u švicarcima, makarski Romi, makarski pir, SSŠ Torcida, baletani i balerine – crne pantere iz Brista, lupeži i policajci, žene mačke, charleston kućanice, Škoti, ever after high, živi mrtvaci – zombiji, naftne platforme, Bernijeva ekipa formule 1.., a posebnu čast ovogodišnjem makarskom karnevalu svojim dolaskom ukazali su predsjednica Kolinda u pratnji supruga Jakova Kitarovića u društvu ruskog predsjednika Putina.

no images were found

[L]udovanje se, nakon spektakla na rivi nastavilo po gradskim kafićima, a potom zajedničkom večerom i velikim maskenbalom u hotelu Dalmacija. Iako po broju skupina 19. Zimski karneval nije najveći, mnogi su se složili da je jedan od najuspješnijih do sada, pa organizatori (TZ Makarske i Grad Makarska) nisu krili zadovoljstvo, a treba priznati da je i krnjo ove godine dobro odabran i s „debelim“ razlogom spaljen. Neka gori u paklu!

no images were found

no images were found

no images were found

no images were found

no images were found

Komentari

komentara

Komentiraj

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>