Objavljeno: Pon, pro. 31st, 2018

Foto – Merlin Company Makarska: Neka Vam 2019. bude zdrava, sretna i berićetna!

Tko kaže da se samo u Fužinama Nova proslavlja u podne? U Merlinu to rade već godinama (šala, šala…) i preostaje nam samo pridružiti se dobrim željama svima

  • MP

Neka svima Nova 2019. godina bude zdrava, sretna i berićetna, zaželjeli su danas makarska tvrtka Merlin Company, te prijatelji i poslovni partneri okupljeni na tradicionalnom podnevnom silvestrovskom domjenku u poslovnim prostorijama na Voliciji. Silvestrovsko druženje i ove je godine okupilo veliki broj poduzetnika, prijatelja i poslovnih partnera ugledne makarske tvrtke koji su se u veselom ozračju oprostili od stare i nazdravili dolasku Nove godine.

Novogodišnji domjenak Merlin Company pravi je društveni događaj (danas bi to moderno kazali : event) i na neki način stavlja točku na gradska zbivanja te vrste u godini iza nas. Uz izvrsnu organizaciju opuštenom ozračju svoj su doprinos svakako dali i glazbenici koji su od „2 asa“ tijekom druženja narasli na „4 asa“ i vrlo brzo su potaknuli zajedničku pjesmu.

Tko kaže da se samo u Fužinama Nova proslavlja u podne? U Merlinu to rade već godinama (šala, šala…) i preostaje nam samo pridružiti se dobrim željama svima i uzvratiti Ivici, Matku i njihovim obiteljima, djelatnicima i suradnicima. Vatromet može početi! Sretno!

Komentari

komentara