Objavljeno: Sri, kol. 30th, 2017

Foto / MKLJ: Održana posljednja ovosezonska „Ribarska večer“

„Nesalomljivi“ Mario, Ružica i Marin, rasplesali su rivu ne popuštajući u ritmu niti trenutka tijekom dvosatnog nastupa

  • Tekst i foto JL

Održana je posljednja ovosezonska Ribarska večer u Makarskoj, pučka fešta koju gosti izuzetno vole.Vidjelo se to i jučer kada je gradska riva vrvjela posjetiteljima kao da je riječ o sredinji srpnja, a ne kraju kolovoza. Tradicionalno bogata gastronomska ponuda i glazbeno zabavni program, ovoga puta uz uvijek rado slušanu klapu „Srdela“ i „kralja“ makarskih fešti Maria Rosu.

Morske delicije, od ribe s gradela, preko rižota, buzare.., do aromatičnih fritula, pršuta, vina i sira, privukle su mnoštvo turista i domaćih ispunivši rivu od hotela Bikovo do glavnog mula. Posebna atrakcija, kao i obično, uživo je priprema poljičkog soparnika, ali nije nedostajalo ni koktela, suvenira, proizvoda OPG-ova…. Roso Band posebna je priča. „Nesalomljivi“ Mario, Ružica i Marin, rasplesali su rivu ne popuštajući u ritmu niti trenutka tijekom dvosatnog nastupa. Tko zna, zna.., a Roso uistinu zna zabaviti publiku.

Nije ovo, međutim, posljednja ovosezonska pučka fešta u organizaciji TZ i Grada Makarske. Očekuje nas još  Uprizorenje pomorske bitke kod Makarske u okviru obilježavanja Dana Hrm-a, još jedan organizacijski izazov, kada će riva opet biti ispunjena posjetiteljima.

Komentari

komentara