Objavljeno: Čet, pro. 21st, 2017

Foto: Otvorena novouređena HPB poslovnica u Makarskoj

Hrvatska poštanska banka otvorila je novouređenu poslovnicu u Makarskoj kako bi građanima i poslovnim korisnicima omogućila funkcionalnije poslovanje

  • MP/HPB
  • Foto JL

Hrvatska poštanska banka otvorila je u srijedu, 20. prosinca 2017. novouređenu poslovnicu u Makarskoj na adresi Trg 4. svibnja 533. br. 1. Tako je građanima i poslovnim subjektima grada Makarske  omogućila još funkcionalnije bankarsko poslovanje u ugodnom i modernom ambijentu za čije su uređenje zaslužni hrvatski dizajneri, arhitekti i proizvođači. Novu poslovnicu otvorio je predsjednik Uprave HPB-a Tomislav Vuić, a okupljenim gospodarstvenicima, klijentima i predstavnicima lokalne uprave obratili su  se i zamjenik gradonačelnika Makarske Dražen Nemčić, te direktor makarske poslovnice Damir Franić.

Hrvatska poštanska banka donirala je ovom prigodom 10 tisuća kuna Dječjem vrtiću Biokovsko zvonce na čemu su vrtička djeca zahvalila na svoj način – prigodnim poklonom, te pjesmom i plesom. Samu svečanost pred brojnim okupljenim uzvanicima svojim su nastupom glazbeno obogatili članovi klape „Srdela“.

Hrvatska poštanska banka u Makarskoj posluje od 2006. godine, a do danas joj je povjerenje ukazalo 4.800 klijenata što znači da je svaki treći stanovnik grada klijent HPB-a. Poslovnica u Makarskoj jedna je od 12 poslovnica HPB-ovog Regionalnog centra Split. Osim u poslovnicama, usluge Banke građanima su u toj regiji na raspolaganju i u 27 ureda Hrvatske pošte s financijskim kutkom u kojima je moguće ugovoriti sve osnovne bankarske usluge, uključujući i nenamjenski kredit. Radno vrijeme nove poslovnice je od ponedjeljka do petka od 8.00 do 19.00 te subotom od 8.00 do 12.00 sati.

Komentari

komentara