Objavljeno: Pon, svi. 14th, 2018

GI SOS Osejava najavljuje novi prosvjed ispred zgrade Grada Makarska

Prosvjed se organizira povodom održavanja 8. sjednice Gradskog vijeća grada Makarska najavljene za isti dan s početkom u 10 sati

  • MP

GI SOS Osejava: Poziv na javni prosvjed

Javni prosvjed pod motom „Nije gotovo !“ koji organizira Građanska inicijativa SOS Osejava održat će se u srijedu, 16. svibnja 2018. s početkom u 9:30 sati ispred zgrade Grada Makarska. Prosvjed se organizira povodom održavanja 8. sjednice Gradskog vijeća grada Makarska najavljene za isti dan s početkom u 10 sati, na čijem se dnevnom redu nalazi Zaključak o utvrđivanju prijedloga Odluke o izmjeni i dopuni UPU-a „sportsko-rekreativne zone Platno“.
Prosvjedom se nastoji ukazati na važnost uvažavanja 5 264 potpisa prikupljenih u Peticiji protiv sustavnog i nepovratnog uništenja poluotoka Osejava te za trajnu zakonsku zaštitu poluotoka Osejava i Sv.Petar kojom su građani i građanke jasno izrazili protivljenje provedbi UPU Platno. Ujedno se želi apelirati na gradske vijećnike da odustanu od spornog projekta „Platno“  s obzirom da se  trećina građana i građanki Makarske izjasnila protiv istog.

  • Ispred GI SOS OSEJAVA, Antonela Ela Sokol

Komentari

komentara