Objavljeno: Sri, tra. 25th, 2018

Gradski vijećnik i Podružnica HSP AS Petrinja podupiru politički smjer doc.dr.sc. Vlatke Vukelić!

„Dok oni „oštre olovke“, mi se ubrzano spremamo za stvaranje snažne desnice koja će imati znanja i sposobnosti preuzeti odgovornost upravljanja državom“

  • MP

U svoje osobno ime, kao vijećnik HSP AS u gradskom vijeću grada Petrinje, te u ime cijele Podružnice HSP AS Petrinja izražavam ovim putem punu potporu dopredsjednici HSP AS doc.dr.sc.  Vlatki Vukelić kako u njenom preuzimanju kormila HSP AS, tako i u daljnjem okupljanju istinskih pravaša, te desnom okupljanju političkih stranaka, udruga i istaknutih pojedinaca, s krajnjim ciljem zajedničkog izlaska na sve predstojeće izbore.
Ovakav politički smjer jednostavno nema alternative, a osnivanjem zajedničkog kluba vijećnika u gradskom vijeću grada Petrinje s vijećnicima istog ili sličnog političkog svjetonazora i sami smo udarili temelj navedenom.
Vodstvo HSP AS koje kao na tekućoj traci izdaje nelegalna i izvan statutarna isključenja nema našu potporu. Ograđujemo se od svih odluka koje su na tom tragu donesene, a započele su 01.07.2017. godine isključenjem hrvatskog generala Zvonka Peternela i drugih visokih stranačkih dužnosnika.
Isto se nastavilo kriminalnim krivotvorenjem isključenja glavnog tajnika, nastavilo se nelegalnim isključenjem dopredsjednice stranke, a uvjereni smo da će se isto dešavati u bližoj budućnosti.

Prema našim najavama, brojne stranačke organizacije na terenu i visoki stranački dužnosnici javno će se ograditi od ovakvih postupaka. Dok oni „oštre olovke“, mi se ubrzano spremamo za stvaranje snažne desnice koja će imati znanja i sposobnosti preuzeti odgovornost upravljanja državom.

Bog i Hrvati!

  • Miljenko Bušić, gradski vijećnik grada Petrinje i predsjednik Podružnice HSP AS Petrinja

Komentari

komentara