Objavljeno: Čet, stu. 1st, 2018

Grupa iZLET objavljuje novu pjesmu i najavljuje novi album za proljeće 2019.

Pjesmu je napisao i uglazbio Toni Kumerle, dok je aranžman napravio 5 godina mlađi Petar

  • MP
  • ElektroniumLab
  • Foto Lili Zaneta

Kako izvještavaju sami protagonisti, braća Toni i Petar Kumerle uskoro će javnosti predstaviti svoj 2. studijski album, naslova “KATARZA”. Album će biti vani ovog proljeća i to u izdanju Dallas recordsa.iZLETofci predstavljaju pjesmu “U svijetu bajki”, koja se nalazi među 14 pjesama novog albuma, a koju možete poslušati ovdje: https://youtu.be/F1sj8eu52M4
Kad dođe sutra i novi dan, kad prođe ljutnja, doći će strah. I tek ćeš onda razumjeti , što sam ti rekao u prošlosti.” Pjesmu je napisao i uglazbio Toni Kumerle, dok je aranžman napravio 5 godina mlađi Petar.
U izvještaju dalje stoji da su umjesto angažiranja mnogobrojnih glazbenika, sve izvođačke radove na albumu “KATARZA” izveli isključivo braća Kumerle te su obojica tako snimali i bubanj i bas i gitare i klavijature i ostale zvukove. Time su potvrdili da vješto barataju svim glazbenim alatima. Vrijedno je spomenuti da im je producentski “guru” i mentor na ovom projektu bio Luka Tralić – SHOT.

Ovom prigodom zahvaljujem gospođi Ivani Husar, pjevačici I učiteljici pjevanja, koja me je naučila vrijedne tehnike u pjevanju I time pridonijela da ovaj album bude još bolji.
rekao je Petar Kumerle.

Komentari

komentara