Objavljeno: Sri, tra. 11th, 2018

HSP AS je jedan od inicijatora i dio političkog projekta nacionalne obnove „DESNO“!

U povijesnim i turbulentnim vremenima za Hrvatsku i Hrvate ovakvo domoljubno okupljanje i zajednički izlazak na sve predstojeće izbore nema alternative

  • MP

Uzburkana politička scena u Hrvata prelila se i na pravašku političku scenu. Ne želeći podizati dodatne tenzije kao visoki stranački dužnosnici moralno smo obvezni na ovaj javni istup. Putem njega u svojstvu prethodnice moramo iskazati duboko nezadovoljstvo i razočarenje nelegalno sazvanom i održanom sjednicom Predsjedništva HSP AS u Oroslavju koja je sazvana da bi poslužila kao dimna zavjesa nestatutarno održanoj sjednici Časnog suda 24.03.2018. temeljem koje je iz stranke „isključen“ glavni tajnik HSP AS Pero Ćorić.

Ispod radara je prošao niz sjednica održanih tijekom prošle godine na kojima je na potpuno isti način i istim staljinističkim medotama po nalogu svojih političkih mentora s „lijevog krila HDZ-a“ iz stranke isključen veliki broj članova Predsjedništva te niz drugih stranačkih dužnosnika. Potaknuti brojnim pozivima s terena od strane članova Predsjedništva stranke koji nisu nazočili navedenoj sjednici kao i drugih stranačkih dužnosnika legalno izabranih tijela, ovim putem u svoje osobno ime, te u ime  stranačkih organizacija kojima smo na čelu ali i onih koji će se ovih dana na razne načine javno očitovati, gore navedene sjednice smatramo nelegalnim i sve zaključke poslane u javnost ništavnim.

Više od 90 posto izabranih, županijskih, gradskih i općinskih vijećnika te ustrojenih stranačkih organizacija od Iloka do Mljeta stoji uz program HSP AS i našu viziju nacionalnog okupljanja domoljubnih i desnih stranaka, udruga i istaknutih pojedinaca kroz politički projekt „Desno“. U povijesnim i turbulentnim vremenima za Hrvatsku i Hrvate ovakvo domoljubno okupljanje i zajednički izlazak na sve predstojeće izbore nema alternative.

Pozorno pratimo razvoj situacije vezano uz najavljenu ratifikaciju Istanbulske konvencije, te ćemo na isto blagovremeno reagirati. HSP AS će dati svoj doprinos u organizaciji javnog prosvjeda protiv iste na splitskoj Rivi 12.04.2018. gdje će na istoj sudjelovati brojni stranački simpatizeri, članovi i dužnosnici na čelu s glavnim tajnikom Perom Ćorićem. U subotu  14.04.2018. održat ćemo zajedničku  konferenciju za medije u gradu Osijeku koju će organizirati DESNO i HSP AS, a na istoj će progovoriti o našem političkom projektu predstavnici s područja cijele Slavonije i Baranje. Slične konferencije bit će upriličene vrlo brzo u Vukovaru, Virovitici, Gospiću, Sisku, Dubrovniku i Zagrebu.         

Bog i Hrvati!

  • doc. dr. sc. Vlatka Vukelić – dopredsjednica HSP AS, predsjednica Podružnice HSP AS Sisak i gradska vijećnica                                                                  
  • Marijan Brkljačić – dopredsjednik Glavnog stana HSP AS, predsjednik Podružnice HSP AS Gospić i gradski vijećnik

Komentari

komentara