Objavljeno: Sub, stu. 11th, 2017

HSP AS: Vlada je produkt trgovine u Saboru, a Predsjednica RH je izbor hrvatskog naroda!

Nažalost, sve što je Predsjednica RH jučer izjavila u Opatiji nepobitne su činjenice koje potvrđuju kako za postojeće probleme u gospodarstvu ova Vlada nema adekvatna rješenja

  • MP

Temelj kućnog odgoja je da ne postoje „on“ ili „ona“, nego mama, tata, brat, sestra,…kralj, kraljica, predsjednik, PREDSJEDNICA! Upravo takvim načinom komunikacije gdje predsjednik Vlade RH kontinuirano, kada želi perfidno poniziti Predsjednicu, ne koristi ime i prezime ili funkciju, već zamjenicu „ONA“. Tim činom predsjednik Vlade RH suptilno želi poručiti kako je Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović irelevantna osoba za komentiranje političkih zbivanja, a da su Vlada RH i njezin predsjednik jedini koji se bave „ozbiljnim“ poslom.
Predsjednik Vlade RH vrhunski je PR stručnjak, osoba koja suvereno vlada u komunikaciji s javnošću, jer da nije tako ne bi iz ničega u samo 3 mjeseca fikciju pretvorio u stvarnost. Upravo zbog toga, niti korištenje zamjenice „ONA“ nije slučajnost ili komunikacijski propust, već poruka – nebitna si! Nažalost, sve što je Predsjednica RH jučer izjavila u Opatiji nepobitne su činjenice koje potvrđuju kako za postojeće probleme u gospodarstvu ova Vlada nema adekvatna rješenja s kojima bi Hrvatska postala stvarni lider među tzv. novim članicama Unije.

Činjenica je kako je Predsjednica RH svojim istupom u Opatiji jasno i precizno identificirala sve probleme u državi, ali i isto tako jasno naglasila kako se uopće ne pristupa rješavanju tih problema! Možemo Predsjednicu RH voljeti i ne voljeti, slagati se i ne slagati s njezinim izjavama, no ono što je poanta posljednjih istupa jest to da u posljednje vrijeme pogađa u srž stvari koje strukturno desetljećima uništavaju razvoj Hrvatske. Za razliku od predsjednika Vlade RH koji je na vlasti isključivo zahvaljujući političkoj trgovini sa strankama i pojedincima koje njegovo članstvo prezire, Predsjednica RH izabrana je neposredno, natpolovičnom voljom Hrvatica i Hrvata te svi od Predsjednice RH jedino i očekujemo da glasno i jasno štiti Hrvatsku i hrvatski narod, a ne da štiti vlastitu političku budućnost kao što ON to čini!

Svaka priča o sukobu između Predsjednice RH i predsjednika Vlade RH toliko je irelevantna za budućnost Hrvatske, jer jedino je bitna činjenica da Predsjednica, kako to i dolikuje čelnoj osobi hrvatskog naroda, ne želi šutjeti na daljnje upropaštavanje Hrvatske i hrvatskog naroda!
Jedina je istina da ON želi Predsjednicu RH Kolindu Grabar-Kitarović prikazati kao osobu koja želi sukob bježeći tako, u maniri velikih PR stručnjaka, od činjenice kako je Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović u pravu kada, između redova kaže, da ova Vlada nema ideje za rješenje ključnih problema!

Bog i Hrvati!

  • Hrvoje Niče mag. oec., predsjednik HSP AS

Komentari

komentara