Objavljeno: Sri, svi. 30th, 2018

HSP: Vlada li stazićevština Hrvatskom?

Facebook zapis zastupnika Nenada Stazića: “Izgleda da u svibnju 1945. posao nije obavljen temeljito. Kakva šlampavost pobjednika”

  • MP

Priopćenje Hrvatske stranke prava

U svojoj objavi na facebooku Nenad Stazić je samo bio brutalno iskren. Vjerujemo da on iskreno žali što komunističke falange predvođene jugosatrapom Josipom Brozom Titom nisu pobile sve, ali baš sve Hrvate na Bleiburgu i na križnim putevima. On vjerojatno žali što nisu pobili i sve ostale Hrvate koji nisu bili na Bleiburgu i na križnim putovima već su ostali u svojim mjestima, uz uvjet da nisu sljedbenici zločinačke komunističke ideologije i satrapa Josipa Broza.
Ako nakon ovakvih izjava ne bude službenih reakcija policije, DORH-a i USKOK-a onda je Hrvatska kao država kompletno poražena. Izvaliti ovakvu bedastoću može samo hrvatožder i netko ko je zadojen mržnjom prema svemu hrvatskome.
Ako nakon ove izjave Nenad Stazić ne bude ekspresno odstranjen iz političkog života Republike Hrvatske i izbačen iz SDP-a držati ćemo da su svi isti, da je stav koji je iznio Stazić službeni stav SDP-a i prema tomu ćemo se ravnati.

  • hsp

Komentari

komentara