Objavljeno: Pet, lis. 19th, 2018

Ima neka tajna veza – Mia i Tajči

Miju i Tajči veže ista ljubav spram glazbe i iskrenih osjećaja kojom ih prenose

  • MP
  • Picaferaj Split

Odavno je rečeno kako iskreno prijateljstvo ne poznaje granice. U slučaju ove dvije dame to je velika istina jer, iako ih dijeli razlika u godinama pa i cijeli ocean, Miju i Tajči veže ista ljubav spram glazbe i iskrenih osjećaja kojom ih prenose. Slučajnost il neka viša sila htjeli su da upravo Tajči i Mia, koje svoju međusobnu podršku često dijele i javno kroz društvene mreže, upravo u Splitu dan za danom održavaju svoje koncerte.
Tatjana Matejaš Tajči, naša proslavljena pjevačica, nakon dugogodišnje karijere i života u SAD-u ponovno će večeras (petak, 19.10.) zapjevati u Splitu u novoobnovljenom restoranu Šumica u 20 sati.
Naša mlada i talentirana pjevačica Mia, već u subotu (20.10.) priprema svoj prvi samostalni koncert na Gripama.

I dok bi možda nekom drugom vremenska blizina ovih nastupa zasmetala, naše dvije pjevačice suprotno od svih očekivanja zamislile su upravo obrnuti scenarij i svojom pozitivom okrenule priču u svoju korist. Mia će tako u Grad pod Marjanom stići već danas kako bi gostovala na Tajčinom koncertu, dok će Tajči ostati u Splitu dan dulje kako bi svoju podršku mladoj kolegici dala ove subote na Gripama. Uz neponovljivu Tajči, gošće na Gripama će biti Domenica i Đana Smajo a Mia je svojoj publici obećala odličan provod koji će pamtiti još dugo.

  • Ulaznice za Mijin koncert na Gripama možete nabaviti po cijeni od 50 kn u Bakra – Steak & Pizza baru od 12 do 22 sata te online na www.croatia-tickets.com.
    Na sam dan koncerta, u subotu 20. studenog, prodaja ulaznica biti će i na blagajni ŠC “Gripe” od 10 do 19 sati.

Komentari

komentara