Objavljeno: Pet, svi. 4th, 2018

Japanska teniska zvijezda Naomi Osaka u Novigradu

I „nova Serena Williams“ odabrala Istru kao trening destinaciju 

  • MP
  • Ivana Čuvalo

Novigrad, 3. svibnja 2018.– za vrijeme prvomajskih praznika, u hotelu Aminess Maestral sve je bilo u znaku tenisa! Naime, japanska teniska senzacija, mlada Naomi Osaka, odabrala je upravo Novigrad i Aminess Maestral kao bazu za pripreme za nadolazeće turnire u Madridu, Rimu te French Open.
Kako je rođena Japanka, trenutno s floridskom adresom, Novigrad je odabrala na preporuku svog trenera, Hrvata Saše Baina s kojim surađuje od kraja prošle godine, a koji je u Novigrad također na pripreme prijašnjih godina doveo Serenu Williams i Viktoriju Azarenku. Na putovanjima je uz trenera, prati i kondicijski trener, fizioterapeutkinja i otac, a cijeli je tim oduševljen novigradskim šarmom. Posebno im se svidjelo što je sve blizu pa su se u istraživanje grada i okolice u pauzama između treninga mogli uputiti biciklom i šetnjom uz more. Kao najveću prednost gledano iz perspektive profesionalnog sportaša, Novigrada ističe to što nema velikih shopping centara ili multiplex kina pa joj fokus ostaje na treningu.

Puno putujem, no poprilično sam nezahtjevan gost. Najvažnije mi je da se osjećam ugodno i dobrodošlo, a upravo su mi takav tretman priuštili u Aminess Maestralu. Posebno mi se svidjela lokacija, samo 5 minuta od centra Novigrada koji me osvojio svojom ljepotom, kao i vrhunska gourmet ponuda kojom obiluje
izjavila je Naomi Osaka.

Ova 21-godišnjakinja niže sportske uspjehe te je trenutno 21. na WTA ljestvici. Često igra u paru sa sestrom Mari Osakom te ih uspoređuju sa svjetski poznatim sestrama Williams. Njezin najveći uspjeh zasigurno je osvajanje Indian Wellsa, turnira koji se smatra najjačim nakon četiri Grand Slama, a u prvom je kolu pobijedila čak i svog teniskog idola, Serenu Williams. Osaka, poznata po ofenzivnoj igri te gotovo savršenom forehandu i backhandu, najavila je kako se već sljedeće godine vraća u Novigrad.


O Aminess hotelima i kampovima

Aminess hoteli i kampovi već desetljećima pružaju visokokvalitetne usluge iz područja wellnessa, sportske rekreacije i kongresnog turizma na području Istre i Dalmacije. U Novigradu se nalaze hoteli Aminess Maestral Hotel 4* i Aminess Laguna Hotel 3* te kampovi Aminess Park Mareda 4* i Aminess Sirena 4*. Od 2012.  godine Aminess svoju uspješnu priču širi i na Dalmaciju s Aminess Lume Hotel 4* na otoku Korčuli te od 2014. godine i na Aminess Grand Azur Hotel 4* u Orebiću na poluotoku Pelješcu. Strateški cilj i mjerilo uspjeha svih naših aktivnosti je prepoznavanje zahtjeva, potreba, želja i očekivanja naših gostiju te je zato osnovni zadatak svih koji sudjeluju u procesu osigurati vrhunsku uslugu smještaja, hrane i pića te svih popratnih sadržaja. Politikom kvalitete kao temeljem poslovnog upravljanja Aminess hotelima i kampovima izražavamo naš odnos prema zainteresiranim subjektima, a naročito gostima, vlasnicima, radnicima, dobavljačima, lokalnoj zajednici, okolišu i zakonu.

Komentari

komentara