Objavljeno: Pon, svi. 7th, 2018

Kick boxing: Sari Jelić (KBK Mawashi) druga titula prvakinje Hrvatske

Ovim rezultatom Sara je osigurala nastup za reprezentaciju na Svjetskom kadetskom prvenstvu koje se održava početkom rujna

  • MP
  • Tekst i foto KBK Mawashi

Jelić zlatna, Gazilj srebrna

Prošlog vikenda u Benkovcu je održano prvenstvo Hrvatske u light contactu za starije kadete i kick-lightu za juniore. Nastupilo je 306 natjecatelja iz 62 kluba. Za Mawashi su nastupili Sara Jelić, Lorena Gazilj i Mario Lončar, te osvojili jednu zlatnu i jednu srebrnu medalju.
Sara Jelić je nastupila u light contactu u starijim kadetkinjama do 50kg. S vrhunsko odrađenim borbama, Sara osvaja zlatnu medalju i postaje prvakinja Hrvatske. Treba napomenuti da je ovo Sari druga titula prvakinje Hrvatske ove godine jer je prije mjesec dana osvojia zlato i u pointfightingu.
Lorena Gazilj je nastupila u kategoriji do 65 kg. Lorena stiže do finala, al nažalost ovaj put gubi podijeljenom odlukom sudaca 2:1 i tako osvaja srebrnu medalju.
Mario Lončar je nastupio u kick-lightu u uzrastu juniora do 63kg. Mario je ostvario jednu pobjedu, međutim gubi u četvrtfinalu, te ostaje bez medalje. Mario je marljiv i uporan dečko, te možemo tvrditi da njegovo vrijeme tek dolazi.
Ovim rezultatom Sara je osigurala nastup za reprezentaciju na Svjetskom kadetskom prvenstvu koje se održava početkom rujna.
Na borcima i njihovim trenerima je da se nastave truditi i trenirati jer početkom lipnja predstoji međunarodni turnir Makarska Summer Cup koji će sigurno okupiti jaku konkurenciju.

Komentari

komentara