Objavljeno: Ned, ožu. 11th, 2018

Kickboxing: 2 zlata, 2 srebra i 3 bronce za KBK Mawashi na Prvenstvu Hrvatske

Na prvenstvu je nastupilo 358 boraca iz 58 klubova, a među njima je bio i KBK Mawashi

  • MP
  • Tekst i foto KBK Mawashi

Prošlog vikenda u Osijeku je održano prvenstvo Hrvatske u pointfightingu za mlađe kadete i seniore. Na prvenstvu je nastupilo 358 boraca iz 58 klubova, a među njima je bio i KBK Mawashi. Makarani su ukupno osvojili 2 zlatne, 2 srebrne i 3 brončane medalje. U uzrastu mlađih kadeta, Toni Ursić u kategoriji do 37 kg osvaja brončanu medalju. Toma Rujak do 47 kg, stiže do finala, al nažalost gubi i osvaja srebrnu medalju i titulu vice prvaka Hrvatske. Kate Štefanac je nastupila u kategoriji do 42 kg i osvojila brončanu medalju. Također su nastupili i Sara Boban, Marko Zelić i Leon Nola, al ovaj put nisu uspjeli doći do medalje.

U uzrastu seniora, Ivan Buljubašić je nastupio u kategoriji do 74 kg, gdje u finalu gubi i osvaja srebrnu medalju. Jure Drlje, inače svjetski vice prvak, nastupio je do 94 kg, gdje u finalu automatom (deset razlike) osvaja zlatnu medalju. Anđela Stanić je nastupila u kategoriji do 65 kg, gdje s lakoćom pobjeđuje i osvaja prvo mjesto i zlatnu medalju.

Kristina Ravlić je nastupila u kategoriji do 70 kg. Prvu borbu Kristina pobjeđuje automatom, a u polufinalu je čeka dvostruka europska prvakinja Vedrana Halinčić. Tokom cijele borbe Kristina je pokazala veće znanje i tehniku od Vedrane, al apsurdnim sudačkim odlukama Kristina gubi bodom razlike i osvaja brončanu medalju.

Komentari

komentara