Objavljeno: Sri, lis. 4th, 2017

Konobi Kalalarga dodijeljena nagrada Turističke patrole za 2017.

Zadar – Godišnje nagrade Turističke patrole za 2017. godinu dodijeljene su 29. rujna atriju Kneževe palače pred velikim brojem visokih uzvanika, novinara, turističkih djelatnika i drugih gostiju

Cijela ceremonija započela je pjesmom Kreše Perovića, zadarskog glazbenika, uz tri hostese odjevene u haljine s prepoznatljivim zadarskim motivima Donatom, crkvom Sv. Marije i Gradskom stražom. Na samom početku dodjele posebno su istaknuti najviši uzvanici skupa, ministar Gari Cappelli, zadarski župan Božidar Longin i gradonačelnik Branko Dukić koji je cijelu ceremoniju pratio s osmjehom na licu, vjerojatno predosjećajući dobre stvari koje nadolaze.

Najbolje se jede u dva jadranska i dva kontinentalna restorana

Svečana dodjela nagrada Turističke patrole za 2017. godinu (u organizaciji Večernjeg lista i Poslovnog dnevnika) započela je dodjelom Večernjakovih zvjezdica za najbolje restorane. Nagrađena su dva jadranska i dva kontinentalna restorana kao primjer kvalitete drugima i dokaz sposobnosti naših ugostitelja.

U jadranskoj Hrvatskoj nagrađen je prije svega restoran “Konoba Dalmacija” iz Trogira. Nagradu je uručio Ante Rados, direktor Turističke zajednice Grada Zadra, a primio Ivica Muslim, vlasnik. Nagrađen je i restoran iz Makarske “Kalalarga” vlasnika Maria Tomaša, a nagradu je uručila Tina Jukić Tomljanović, direktorica sektora za oglašavanje Hrvatske turističke zajednice. “Hotel Korana” iz Karlovca vlasnika Ivana Srakovčića nagrađen je zvjezdicama u kategoriji restorana iz kontinentalne Hrvatske, a nagradu mu je uručio Kristijan Kapović, načelnik Općine Vir, dok je Irena Markolini, direktorica marketinga PBZ Carda, uručila nagradu hotelu “Waldinger” vlasnika Berislava Mlinarovića.

Cijeli članak možete pročitati OVDJE

Komentari

komentara