Objavljeno: Ned, srp. 29th, 2018

Lara Sutović osvojila titulu Miss Adriatic Europe 2018

Marina Frapa Resort Rogoznica već 18. godinu za redom domaćin prestižnog izbora ljepote

  • MP
  • Mirela Polić (IMC)

Rogoznica, 28.7.2018. – Nakon što je u partnerstvu s najvećim beuty-tech brandom na svijetu FOREO otvorila ljetnu sezonu kroz modno događanje Frapa Cruise Fashion powered by Foreo, Marina Frapa Resort Rogoznica jučer je bila domaćin i organizator prestižnog izbora ljepote Miss Adriatic Europe 2018.
Ovo ekskluzivno događanje, koje se već tradicionalno 18. godinu za redom održava u najljepšoj i najnagrađivanijoj hrvatskoj marini na Jadranu, okupilo je brojne uzvanike koji su imali priliku uživati u sjajnoj atmosferi, dok je među 17 djevojaka titulu Miss Adriatic Europe 2018, prema stručnoj ocjeni žirija, a u kojem je svoje mjesto zasluženo pronašla i Fani Čapalija, odnijela devetnaestogodišnja Lara Sutović iz Sarajeva. Osim što se profesionalno bavi odbojkom preko 12 godina, Lara je studentica Ekonomskog fakulteta u Sarajevu, dok u svoje slobodno vrijeme često organizira humanitarne i društveno korisne projekte.

Iznimno sam sretna i ponosna što sam po prvi put imala priliku sudjelovati u spektakularnom izboru ljepote Miss Adriatic Europe 2018 čiji je organizator Marina Frapa Resort Rogoznica te osvojiti ovu prestižnu titulu. Kroz petodnevno druženje u prekrasnom ambijentu Marine Frapa Resort Rogoznica stekla sam brojna poznanstva koja ću, vjerujem, održavati i narednih godina
istaknula je Lara Sutović koja se na natjecanje prijavila na nagovor fotografa Ensada Adilovića zvanog Kinez.

Zanimljivih sadržaja i iznenađenja ovog ljeta u Rogoznici neće nedostajati. Naime, nakon modnog događanja te izbora ljepote, Marina Frapa Resort Rogoznica početak kolovoza obilježit će spektakularnim box eventom kada će na boksačkom meču „Oluja u Frapi“ snage odmjeriti  Australac  Mark de Mori i Mađar Zoltan Csala.
Domagoj Grgić, Marketing & Sales Manager Marine Frapa Resort Rogoznica ovim je putem istaknuo:

Bogatim i zanimljivim sadržajem Marina Frapa Resort Rogoznica zaista potvrđuje status nezaobilazne destinacije kao i središta iznimnih modnih, kulturnih i sportskih događanja u Dalmaciji, ali i šire. Nakon što smo vrata ljetne sezone otvorili spektakularnim modnim događanjem u suradnji s vodećim beauty-tech brandom FOREO, a potom i 18. godinu za redom organizirali te ugostili prestižni izbor ljepote Miss Adriatic Europe 2018, kolovoz ćemo započeti ekskluzivnim box eventom na koji će svi ljubitelji  boksa, ali i svi željni drugačijeg  provoda i sportskih sadržaja na Jadranu moći posjetiti 4. kolovoza s početkom u 20.00 sati.

Komentari

komentara