Objavljeno: Uto, ožu. 13th, 2018

Makarska: Počinje terenska izmjera građevinskih objekata

Terenska izmjera obuhvaća vanjski pregled i vanjsku izmjeru objekta, prikupljanje podataka o površini, katnosti, namjeni prostora i dijelova prostora

  • MP

Stručnjaci Geodetskog zavoda Rijeka d.o.o. od danas,  13. ožujka, započinju terensku izmjeru tijekom koje će se prikupljati podaci o građevinskim objektima na području grada Makarske i to u: Cvjetnoj ulici, dijelu ulice Kralja P. Krešimira IV, Maslinarske ulice i Zrinsko-Frankopanske ulice. Izmjera kuća će se koristiti za usporedbu s postojećim evidencijama o prostoru.
Terenska izmjera obuhvaća vanjski pregled i vanjsku izmjeru objekta, prikupljanje podataka o površini, katnosti, namjeni prostora i dijelova prostora (stambeni dio, garaža, spremište, poslovni prostor i sl.) te fotografiranje objekta. Također, radi preciznije usporedbe sa postojećim evidencijama u prostoru, prikupljat će se i podaci o vlasnicima, odnosno korisnicima objekata.
Svim vlasnicima koji ne budu prisutni u vrijeme izmjere, Geodetski zavod Rijeka d.o.o. će ostaviti obavijest s kontakt podacima i dodatnim informacijama. Kako bi prikupljeni podaci bili čim kvalitetniji, molimo vlasnike i korisnike objekata za suradnju, a sve sa ciljem da upravljanje informacijama o prostoru Grada Makarske bude bolje i učinkovitije.

  • Sve dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na broj telefona 021/608-442 radnim danom od 09:00 do 13:00 sati (Grad Makarska).

Komentari

komentara