Objavljeno: Tue, May 16th, 2017

Makarski atletičari osvojili 13 medalja na Prvenstvu Dalmacije

Duje Čondić postao je peti put za redom prvak Dalmacije u utrci na 60 metara, ali ovaj put i u skoku u dalj u konkurenciji limača 2006. godišta

  • MP
  • Tekst i foto AK Sv. Marko

Na stadionu Višnjik u Zadru  održano  je Prvenstvo Dalmacije za limače i limačice. Sudjelovalo je preko 250  atletičara iz Dalmacije.Iz našeg kluba je nastupilo 17 mladih atletičara  Nastupili su atletičari iz klubova Ask Split, Hajduk Split, Benkovac, Dubrovnik, Čitluk, Start Zadar, Marjan Split, Olimpionik Zadar, Omiš-Omiš, Rogovo-Sv Filip i Jakov. Makarski atletičari osvojili su 12 pojedinačnih i jednu štafetnu medalju.

Duje Čondić postao je peti put za redom prvak Dalmacije u utrci na 60 metara, ali ovaj put i u skoku u dalj u konkurenciji limača 2006. godišta. Mia Žarnić postala je prvakinja u bacanju vortexa i treća u utrci na 60 metara. Marko Mileta postao je također prvak Dalmacije u skoku u dalj i zauzeo drugo mijesto u utrci na 60 metara u konkurenciji limača 2009. godišta. Luka Alagić bio je srebreni u skoku u dalj i brončani u utrci na 200 metara u konkurenciji limača 2006. godišta. Anda Lalić osvojila je dvije srebrene medalje u utrci na 200 metara i skoku u dalj u konkurenciji limačica 2006. godišta. Ana Mileta osvojila je brončanu medalju u utrci na 200 metara. Lovre Turina osvojio je brončanu medalju u utrci na 100 metara. Mare Tadić u bacanju vortexa je zauzela 3. mjesto. Muška štafeta u sastavu Niko Vuković-Marko Mileta-Luka Alagić-Duje Čondić bila je najbrža štafeta te su postali prvaci Dalmacije. 

Komentari

komentara