Objavljeno: Fri, Jul 21st, 2017

MARA: Županija odobrila 14 potpora privatnim iznajmljivačima Makarskog primorja

Uz pomoć MARA-e privatnim iznajmljivačima ukupno 182.000,00 kuna potpore za podizanje kvalitete turističke ponude

  • MP
  • JU MARA

Splitsko-dalmatinska županija u veljači je ove godine raspisala Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem Programa podizanja kvalitete turističke ponude na području Splitsko-dalmatinske županije za 2017. godinu. Za vrijeme trajanja javnog poziva JU Makarska razvojna agencija MARA pružila je tehničku pomoć pripreme dokumentacije privatnim iznajmljivačima sa čitavog Makarskog primorja radi njihove što kvalitetnije prijave.
Tako je potporu ostvarilo naših 14 korisnika, u ukupnom iznosu od 182.000,00 kuna. Rezultati natječaja nalaze se ovdje: https://www.dalmacija.hr/natjecaji/rezultati-javnog-poziva-za-podnosenje-zahtjeva-za-dodjelu-bespovratnih-sredstava-temeljem-programa-podizanja-kvalitete-turisticke-ponude-na-podrucju-splitsko-dalmatinske-zupanije-za-2017-godinu

JU Makarska razvojna agencija MARA stoji i dalje na raspolaganju svim fizičkim i pravnim osobama s područja Makarske i Primorja za tehničku i savjetodavnu pomoć prilikom pripreme i osmišljavanja njihovih projektnih ideja!

  • Lidija VukadinVranješ, univ.spec.oec.

Komentari

komentara