Objavljeno: Thu, Jun 8th, 2017

Mast Produkcija i Lampshade Media predstavljaju: G A T U Z O – ima li te

Svakim novim albumom Gatuzo podižu ljestvicu i dokazuje da su jedan od najatraktivnijih i najprogresivnijih rock sastava današnjice

  • MP

Zagrebački rock sastav Gatuzo, nakon četiri studijska albuma i nakon što su 12 godina bili duo, ulazi u novu fazu svoga života. Sredinom 2016. godine, dvojac Gatuzo ulazi u novo poglavlje, pridružili su im se basista Jakov Kolega i trubač Stipe B. Mađor.
Goran i Šiljo nakon skoro deset godina od objavljivanja prvijenca („Noge/ruke/glave“ 2007.) i izdana četiri studijska albuma, htjeli su istražiti nove pravce i mogućnosti. Okrenuli su pilu naopačke i promijenili zvučnu sliku, ali što je najbitnije zadržali su eksplozivnost i energiju. Kod kritičara su dobili statusni simbol kao jedan od najaktivnijih i najproduktivnijih sastava današnjice. U minimalističkoj postavi rade od početka 2004. godine, a svoj neuobičajeni glazbeni stil i način sviranja nazivaju eksplozivni rock kojeg krase sirovost, originalnost i podsvjesna ovisnost o bluesu.

Već krajem 2016. Gatuzo priprema novi materijal za svoj peti studijski album, a u proljeće 2017. započinju svoj rad na novom singlu sa trenutno najtraženijim producentskim dvojcem Pavlom Miholjevićem i Jurom Ferinom. Svakim novim albumom Gatuzo podižu ljestvicu i dokazuje da su jedan od najatraktivnijih i najprogresivnijih rock sastava današnjice. Novi zvuk i album najavljuju s novim singlom “Ima li te ?” kojeg su snimili u Pleasentville Studiju, pod budnim okom producentskog dvojca Pavle Miholjević i Jura Ferina.

  • Spot za singl djelo je Gatuzo Dizajn Tima (GDT)

 

Komentari

komentara