Objavljeno: Pet, ožu. 16th, 2018

MAST produkcija predstavlja novi Lakin singl „LIZALO“

U pratnji izvrsnog benda kojeg čine Matko Gaće (bubanj), Ozren Franić (bas) i Tomo Miladinović (gitara), Laka i Lela su prošle godine održali brojne nastupe

  • MP
  • MAST produkcija

Na samom početku 2018. godine, Laka je svoje fanove obradovao novim singlom zanimljiva imena  „LIZALO“. Novi singl prati i video spot u kojem vesela družina (Laka, seka i i njene prijateljice) plešu i pjevuše novi Lakin hit. Autor glazbe i teksta je kao i obično Laka, dok mu je pri aranžmanu pomogao Matko Gaće (inače bubnjar Lakinog benda) koji potpisuje i mix pjesme. U spotu se pored brace i seke Laković, pojavljuju Hatidža Nuhić i Naida Čelik,  dok je za režiju i montažu spota odgovoran Edvin Kalić.

 

Reakcije medija i javnosti na Lakin novi singl LIZALO za sada su i više nego sjajne. Čini se da je ovaj bosanskohercegovački umjetnik još od eurovizijskog nastupa postavio sebi zadatak da sa svakom pjesmom i spotom pomiće vlastite granice i donosi inovativan i maštoviti zvuk i sliku na domaću glazbenu scenu. Bez obzira na pomake Laka ostaje prepoznatljiv po svojoj ekstravagantnosti, dosjetljivosti i izvanrednom smislu za humor. Ipak, sve njegove pjesme nose daleko ozbiljnije filozofske i životne poruke nego što se to čini na prvo slušanje.
U pratnji izvrsnog benda kojeg čine Matko Gaće (bubanj), Ozren Franić (bas) i Tomo Miladinović (gitara), Laka i Lela su prošle godine održali brojne nastupe, od kojih dobar dio u Hrvatskoj. Već i u ovoj godini imaju nekoliko dogovorenih nastupa u regiji, a uskoro nam ponovo dolaze i u Hrvatsku. Do tada, uživajte uz LIZALO.

Komentari

komentara