MKLJ/Foto: 21.makarski Ljetni karneval – fešta nad feštama

Na Kačićevu trgu skupine su se, predvođene voditeljskim dvojcem Tonći Lalić i Lovre Laušić, predstavile dinamičnim glazbeno – scenskim nastupima

  • Tekst i foto JL

Da je Ljetni karneval najveća makarska ljetna fešta potvrdilo je, u subotu 12. kolovoza, i njegovo 21. izdanje koje je okupilo više od 20 skupina i 600 sudionika (službeno prijavljenih, a bilo ih je i više). Maškarana povorka, predvođena Gradskom glazbom, u ludom karnevalskom ritmu prošla je gradskom rivom od Arbuna do, potpuno ispunjenog, središnjeg gradskog trga.

Na Kačićevu trgu skupine su se, predvođene voditeljskim dvojcem Tonći Lalić i Lovre Laušić, predstavile dinamičnim glazbeno – scenskim nastupima. Svega je tu bilo: od etna, rock&roll -a, cabaret a, popa, latino ritmova…, pa do country plesa i  „paklenog“ hard rock-a.

„Ludilo“ karnevala nije posustalo ni nakon predstavljanja grupa, a za to su se pobrinuli Tanja Topić i  «Gojak Music & Company». Makarskom je zavladalo mašakarno slavlje, a i vremenske prilike su išle na ruku sudionicima i brojnim turistima koji su se pridružili „ludovanju“. Kiša koja je prijetila odustala je već u poslijepodnevnim satima, a bura koja je kasnije zapuhala donijela je osvježenje, nakon nepodnošljivo vrućih dana, ali i spriječila najavljeni vatromet.

LJETNI KARNEVAL 2017- PRIJAVLJENE GRUPE

Komentari

komentara