Objavljeno: Čet, pro. 6th, 2018

Najbolji splitski stand-up komičari stižu u Makarsku!

Stand-up komičari SplickeScene, u subotu 08.12.2018. u 20:00 h nastupaju u dvorani Arte!

 • MP
 • SplickaScena
 • Foto Nikola Radovani

SplickaScena dolazi u Makarsku! Nakon 3 godine rada na širenju stand-up komedije u Splitu, došlo je vrijeme da svojim nastupima započnu redovno nasmijavati i publiku u susjedstvu. Na premijernom show-u u Dvorani Arte svoje najbolje baze ispričat će vam Josip Škiljo, Tomislav Primorac, Ivica Lazaneo i Ante Travizi. Makarska publika imala je prilike upoznati Josipa Škilju 21. studenog na proslavi dana Glazbene škole Makarska, kada je poslije koncerta nastupio kao gost iznenađenja i nasmijao sve prisutne polusatnom izvedbom. Ove subote, dolazi s tri kolege koji će preko sat i pol vremena do suza nasmijavati publiku. U ovo predblagdansko vrijeme donose ono što ljudima najviše treba, a to je smijeh i dobro raspoloženje. Splićani namjeravaju redovito nastupati u Makarskoj i dovoditi i druge goste iz Hrvatske i regije. Stoga, ne propustite „Dalmatinsku Stand-Up Comedy večer Vol. 1“!

 • Show počinje u 20h
  Cijena ulaznice: 40kn u pretprodaji / 50kn na ulazu

https://www.facebook.com/events/301794620434724/

ONLINE PRODAJA:
bit.ly/DALMATINSKAmakarska

FIZIČKA PRODAJA – MAKARSKA:
Nautica Bar Makarska

FIZIČKA PRODAJA – SPLIT:
Entrio prodajna mjesta: Ghetaldus Optika (City Center One Split, Vukovarska 207); Croatia Records (Bulićeva 1 / Pjaca); Ghetaldus Optika (Marmontova 8); Dancing Bear (Dioklecijanova 6); Ghetaldus Optika (Trg Braće Radića 10 / Voćni trg)

VIŠE O KOMIČARIMA:

 • Josip Škiljo ->https://youtu.be/iY-qwLhag1A
  Josip Škiljo je tridesetšestogodišnji “mladić” te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!
 • Tomislav Primorac ->https://youtu.be/0pHEYI3vz8I
  Tomislav Primorac polovni je Dalmatinac i čistokrvni Hercegovac. Rođen je u Mostaru 90-e godine, 91-e je bio u malom selu pokraj Širokog Brijega, dok se 92-e nije preselio u glavni grad Dalmacije. Ne voli ništa što vole mladi. Bavi se glazbom, komedijom i crtanjem stripova, a u slobodno vrijeme je diplomirani fizičar. Životni san mu je da bude kao Nikola Tesla, napravi nešto korisno za ljudsku civilizaciju samo kako bi se Dalmatinci i Hercegovci svađali čiji je. Komunikativan i pristojan, uvijek pozdravlja susjede na stubištu, pa ne čudi što je u društvu poznat kao Potencijalni Serijski Ubojica. Do sada je imao dobre povratne reakcije od publike, te vas poziva da mu koji put navratite na nastup i sami procijenite da li je uhu ugodan onoliko koliko je oku neugodan.
 • Ivica Lazaneo ->https://youtu.be/-tK-OC25BjY
  Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Stand up-om se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje.
 • Ante Travizi
  Ante Travizi je 20 i nešto godišnjak rodom iz Splita. Na prvu možda simpatičan i zabavan, no nakon par tjedana ljudi shvate da je dosadni manijak. Pije espresso i kratkih je živaca. Ima “blagi” poremećaj pažnje. Njegova majka tvrdi da je bio planiran tokon rata. On nije naivan. Trenutno pokušava završiti faks, a ne ide mu jer mu je život van faksa postao zabavan. Možda izgubi i pravo školovanja zbog stand up-a. Hrana mu je najdraža tema razgovora. Ako dođe do svjetskog rata, preći će na stranu koja će imati kebab jer kebab sadrži kruh, meso i umake što su zapravo esencije života.

UPITI I INFORMACIJE ➡ splickascena@gmail.com

Vidimo se!

Komentari

komentara