Objavljeno: Sat, Mar 11th, 2017

Najprestižnije modno natjecanje „Elite Model Look 2017 by Maybelline NY“ i ove godine u Hrvatskoj

Hrvatska turneja predstavit će 40-ak ženskih i 30-ak muških natjecatelja koji će sudjelovati na nacionalnom castingu najavljenom za svibanj 2017. u Zagrebu

  • MP

Hrvatska će i ove godine imati priliku pratiti najprestižnije modno natjecanje „Elite Model Look 2017“i to zahvaljujući Relatum Model Management agenciji. Mladići i djevojke između 14 i 22 godine imat će priliku posjetiti brojne castinge u svim većim hrvatskim gradovima i okušati svoju sreću u modeling vodama.
„Elite Model Look“ ima tradiciju održavanja dugu 34 godine, koja je iznjedrila tisuće novih lica koji su bili uporni i slijedili svoj san. Isti san koji su sanjale i najpoznatiji svjetski top modeli, Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen, Sigrid Agren i Constance Jablonski.Prošlogodišnji pobjednici, Ana Nikšić i Neven Stanišić, potpisali su ugovor s Elite-om kao jednom od vodećih modnih agencija i time još jednom potvrdili kako je Hrvatska plodno tlo za lansiranje mladih imena u svijet mode.

Neven Stanišić i Ana Nikšić /Relatum Model Managment/

Castinzi koje će posjećivati hrvatski Elite team i tražiti modele koji će postati dio svjetskog modeling svijeta će se održavati po navedenim datumima u 16:00 sati:

  • –   25.03.  (subota) – City Center one Zagreb West
  • –   26.03.  (nedjelja) – Zapadni trgovački centar (ZTC) Rijeka
  • –   01.04.  (subota)  – City Center one Split
  • –   02.04.  (nedjelja) – Supernova centar Zadar 
  • –   08.04.  (subota) – TC Portanova, Osijek
  • –   09.04.  (nedjelja) – City Colosseum, Slavonski Brod 
  • –   22.04.  (subota)  – City Center one Zagreb East

Da najbolji uvijek idu uz najbolje, pokazala je i ovogodišnja suradnja s beauty partnerom Maybelline, koji će biti zadužen da ovogodišnji natjecatelji budu prikazani u najboljem izdanju.

Čast nam je da se i ove godine, najprestižnije modno natjecanje „Elite Model Look“ održava diljem Hrvatske i time pružamo mogućnost ostvarenja nečijeg sna. Pobjednike se neće birati samo po fotogeničnosti, osobnosti i prirodnoj ljepoti već i po onom nečem posebnom što ih izdvaja od drugih.Ovim putem bismo se željeli zahvaliti našim poslovnim partnerima i suradnicima  koji su prepoznali vrijednost ovog najecanja te podržali njegovu viziju
naglasio je Marko Lovrić, direktor Relatum Model Managamenta, koji je i sam niz godina uspješno koračao svjetskim modnim pistama.
Hrvatska turneja predstavit će 40-ak ženskih i 30-ak muških natjecatelja koji će sudjelovati na nacionalnom castingu najavljenom za svibanj 2017. u Zagrebu. Natjecatelji po izboru žirija Elite Model Look-a, njih 8 ženskih i 6 muških, bit ćepotom pozvani da sudjeluju u finalnom natjecanju. Svi oni stremit će prema istom cilju, odlasku na svjetsko finale Elite Model Look natjecanja te osiguranju dvogodišnjeg ugovora s agencijom Elite. 

Kako bi sudjelovali na Elite Model Look, prijavljeni moraju biti:

  • Djevojke između 14 i 22 godine, visoke najmanje 172 cm
  • Dečki između 14 i 22 godine visoki najmanje 183 cm

Svi koji se prijavljuju, a ukoliko su mlađi od 18 godina, moraju priložiti privolu roditelja ili skrbnika za sudjelovanje. Djevojke bi trebale biti minimalno našminkane u odjeći koja pokazuje cijelu figuru, kao što su tajice, uske traperice i obična majica. Dečki bi također trebali nositi odjeću koja pokazuje cijelu figuru kao što su obična majica i uske traperice te biti bez kape.

Komentari

komentara