Objavljeno: Sri, svi. 30th, 2018

Nautical Channel 4. sezonu TV serijala „Sail-ho! Croatia“ počeo snimanjem u konobi Kalalarga

Voditeljica, glumica Marta Cerovečki, nije štedjela na komplimentima Tomaševom kuharskom umijeću, a snimanju je nazočila i Hloverka Novak Srzić

  • MP
  • Foto JL

U okviru snimanja nove sezone putopisnog TV serijala „Sail-ho! Croatia“ ekipa Nautical Channel-a jučer je konobi Kalalarga snimala prilog o lokalnoj gastronomiji. Chef Mario Tomaš za tu je prigodu pripremio pašticadu. Voditeljica, glumica Marta Cerovečki, nije štedjela na komplimentima Tomaševom kuharskom umijeću, a snimanju je nazočila i Hloverka Novak Srzić, direktorica ureda Turističke zajednice Makarske, zahvaljujući kojoj je ostvarena ova suradnja s uglednim svjetskim TV kanalom.

Putopisni TV serijal „Sail-ho! Croatia“ – 4. sezona

Nautical Channel, jedini svjetski specijalizirani TV kanal za nautiku, vodene sportove i putovanja, upravo je započeo sa snimanjem ljepota Hrvatske u 4. sezoni putopisnog TV serijala „Sail-ho! Croatia“. Tako će dosad neviđene i neke neotkrivene sadržaje u 11 polusatnih epizoda moći gledati više od 160 milijuna gledatelja u 60 zemalja svijeta. Svaka od ukupno 11 epizoda biti će premijerno prikazana od listopada ponedjeljkom u 21.00 sat uz još 16 repriza tokom tjedna. Snimanje serijala započelo je na Makarskom primorju i epizodom o Makarskoj rivijeri u kojoj će biti predstavljeni Makarska i Baška Voda čije su turističke zajednice s oduševljenjem prihvatile suradnju i promociju njihovih destinacija na ovom prestižnom svjetskom TV kanalu.

Prva, druga i treća sezona serijala snimljene su 2015., 2016. i 2017. godine na brojnim lokacijama duž hrvatske obale i postigle su odličan odjek kod gledatelja zbog čega je Nautical Channel odlučio naručiti još jednu sezonu o Hrvatskoj. Prosječna gledanost emisija 3. sezone (emitirane od 15.10. – 25.12. 2017.g.) bila je 32,4 milijuna gledatelja po epizodi. a 4. sezona logičan je nastavak jer sve više gledatelja, a osobito nautičara, počinje stavljati Hrvatsku u svoj kalendar putovanja.

Nakon odlično prihvaćene prve tri sezone serijala, oduševljeni smo što našim gledateljima možemo predstaviti i 4. sezonu. Naši gledatelji još jednom će proputovati cijelom hrvatskom obalom i jedva čekamo da otkrijemo što više. Hrvatska nam je definitivno pozitivno otkriće i svakom novom epizodom otkrivamo nešto novo i zanimljivo
rekao je Andrew Miller, generalni direktor Nautical Channela.
Hrvatska postaje sve zanimljivija destinacija za putovanje, ne samo nautičarima već i svima željnim putovanja i otkrivanja novih destinacija. Neke od destinacija koje će gledateljima Nautical Channela biti predstavljene u 4. sezoni su Dubrovnik, Ston, Korčula, otok Vis, Makarska, Baška Voda, Split, Trogir, otoci Ugljan, Pašman, Dugi Otok, Rab, Cres, Lošinj i grad Zagreb.

Nautical Channel dostupan je i gledateljima u Hrvatskoj putem platformi MaxTV, B.net, VipTV i Amis TV. Glavni partneri serijala su ACI Club, Hrvatska turistička zajednica, HEP, Croatia Airlines, Turistička zajednica grada Zagreba, Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije, Lučka uprava Split, Turistička zajednica Zadarske županije, Lučka uprava Zadar, Zračna luka Zadar i mnogi drugi.

Na ovim linkovima možete pogledati emisije 1., 2. i 3. sezone serijala Sail-Ho! Croatia koje su do sada emitirane preko 30 puta na Nautical Channelu i pregledane preko 2.400.000 puta na YouTube kanalu:

  1. sezona: https://www.youtube.com/playlist?list=PLjGtbIJFZxtlmvzCf4ZcPaXac4rK5bw6E
  2. sezona: https://www.youtube.com/playlist?list=PLjGtbIJFZxtlPoMDFw5GDNCAUsuHH2jBU
  3. sezona: https://www.youtube.com/watch?v=OOsMUubrZMU&list=PLjGtbIJFZxtlSgv5oLkvUyevUBFkimXhq

Komentari

komentara