Objavljeno: Sub, svi. 19th, 2018

Olya Sookie Fashion Show – prva Haute Couture revija u Makarskoj

Nakon revije u Londonu, želja je bila prenijeti dašak internacionalne modne scene u Dalmaciju te organizirati modnu reviju visokog profila…

  • MP

Mlada akademska produkt dizajnerica Olja Luetić, poznata kao Olya Sookie, održati će svoju prvu Haute Couture modnu reviju u svom rodnom gradu u suradnji i potporom  sa Turističkom zajednicom grada Makarske. Olya Sookie Fashion Show će se održati  27.05.2018. godine u  21:00 sat u Makarskoj na lukobranu.
Olya Sookie Fashion Show će biti prvi događaj ikad koji se događa na novo izgrađenom lukobranu u Makarskoj, a ujedno je i prvi haute couture događaj u Makarskoj na kojem će mlada akademska produkt dizajnerica predstaviti svoj brend Nephilim. Nakon revije u Londonu, želja je bila prenijeti dašak internacionalne modne scene u Dalmaciju te organizirati modnu reviju visokog profila koja se po prvi puta događa u Makarskoj.

Na ovoj prvoj i povijesnoj reviji publika će imati priliku prvi put uživo vidjeti Nephilim kreacije koje su do sada imali priliku vidjeti samo preko interneta . Revija će biti svojevrsna retrospektiva haljina, jer želim svim mojim sugrađanima i šire koji su me dosad pratili putem društvenih mreža pokazati svoj rad uživo
kaže Olja.

 

Posebna zanimljivost je ta što su sve osobe koje sudjeluju na ovom događaju – organizatori, modeli, fotografi, makeup artisti, frizeri, DJ, koktel majstor, zapravo sve mlade osobe tj. svi su ispod 30 godina starosti. Potrudili smo se okupiti što više divnih i talentiranih ljudi da pokažemo što možemo. Osim same revije, biti će i popratnog sadržaja kojeg za sada još nećemo otkriti, no ono što vam možemo reći je da imamo čast ugostiti našu mladu, talentiranu Makarsku sa zagrebačkom adresom, jednu i jedinu Kristinu Šalinović.

 

Pozivamo Vas da nam se pridružite u stvaranju jedinstvenog glamuroznog događaja. Dođite uživati u odličnoj muzici, specijalno kreiranim, tematskim koktelima te da se dobro zabavite s nama i podržite predstavljanje Hrvatskog dizajna.

Komentari

komentara