Objavljeno: Ned, stu. 15th, 2015

Patricia Makarska – Sve za lov i ribolov

Uz bogat asortiman proizvoda najpoznatijih svjetski poznatih i priznatih proizvođača u trgovini „Patricia“ u svojoj ponudi ima i žive ribolovne mamce

patricia lov ribolov promo 2015 00005

  • MP
  • Sponzor

patricia banner 2[T]rgovina „Patricia“ u Makarskoj osnovana je 1998. godine i od tada je poznata kao prava adresa za sve koji se bave lovom ili ribolovom. Velik izbor pribora i opreme udovoljava svim potrebama bilo da je riječ o profesionalcima ili onima koji se ribolovom bave sportsko-rekreativno. Uz bogat asortiman proizvoda najpoznatijih svjetski poznatih i priznatih proizvođača u trgovini „Patricia“ u svojoj ponudi ima i žive ribolovne mamce kao što su veliki morski crv, bibi, francuski bibi i tzv. koreana crv. „Patricia“ je zastupnik za brandove poput „Shimano“, „Okuma“, „Penn“, „Xzoga“, „Lemax“, “Ron Thompson“, „Zebco“, „Cormoran“, „Daiwa“, „Sea Land“, „Awa Shima“, „Carson“, „Trabucco“ itd. Osim prodaje „Patricia“ se bavi i proizvodnjom te veleprodajom vrša, inox sidara, parangala i mreža.

Info „Patricia“

[T]rgovina „Patricia“ nalazi se u Makarskoj na adresi Glazbarska 1. Za sve informacije kao i narudžbe za žive mamce, ali i pribor i opremu, možete kontaktirati na:

  • Tel/Fax: 021 613 880
  • Mob: 091 251 8253
  • E mail: grabnerpol@live.com
Radno vrijeme

Zimi:

  • Od ponedjeljka do petka od 8 – 12 i 16 – 19,30 sati
  • Subotom od 8 – 13 sati

Ljeti:

  • Od ponedjeljka do subote od 8 – 13 i 17 – 21 sat

Nedjeljom i praznikom zatvoreno

Živi mamci stižu svakog tjedna u petak, a narudžbe (mob: 091 251 8253) se primaju do srijede u 20 sati.

patricia logos coll 1[P]atricia nudi najveći izbor izbor lignjara (skosavica) i olovnih peškafonda u Hrvatskoj kako onih svjetski najpoznatijih tako i cijeli asortiman domaćeg proizvođača DTD koji se svojom kvalitetom potvrdio na tom konkurentski zahtjevnom tržištu.

patricia logo coll 2 b[U]z ribolovne štapove i role, od onih vrhunske kvalitete za profesionalce do onih po vrlo pristupačnim cijenama za rekreativce, kako za ribolov s kopna te iz plovila i „big game fishing“ tu je i velik izbor najkvalitetnijih ribolovnih struna i udica, vrtilica, kopči, varalica…

patricia logos coll 3 b

[U]z ribolovnu opremu tu je i ronilački pribor za podvodne ribolovce kao i peraje za bazene te terapijsko plivanje nakon složenih operacija kukova i leđa ili kao pomoć pri uklanjanju celulita i suvišne tjelesne masnoće.

patricia logos coll 4

[S]vakako treba spomenuti i lovačku opremu i pribor – od odjeće i obuće do velikog izbora patrona, plinskog i zračnog oružja, „paprenih“ sprejeva, vabilica, dalekozora i ostale optike, te iznimno velik izbor najkvalitetnijih noževa. Tu su i lukovi i strijele za streličare, a treba istaknuti i to da je „Patricia“ ovlašteni prodavač pirotehničkih sredstava (vatrometi, petarde, bengalke…). U ponudi ove trgovine nalaze se i bakelitne buće kao i veliki izbor konopa za parangale i sl. Dakako, ni to nije sve jer „Patricia“ nudi uvijek više, osluškujući potrebe kupaca, a trgovac je uvijek spreman preporučiti i objasniti način upotrebe kao i karakteristike svakog proizvoda.

patricia mreza pol 2015 00004

Osim opreme i pribora renomiranih svjetskih i domaćih proizvođača „Patricia“ u ponudi ističe i vlastitu proizvodnju parangala te svih vrsta i veličina mreža za morski i slatkovodni ribolov (prema željama kupaca).

Komentari

komentara

Komentiraj

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>