Objavljeno: Pon, svi. 9th, 2016

Pokrenut portal Gastro Croatia, www.gastro-croatia.eu

Stranica je prevedena na 27 jezika tako da će skoro svaki turist od kud god da dolazi moći na svom jeziku pretražiti i pronaći najbolji restoran za sebe

gastro-croatia

  • MP
[O]d 01.05.2016. naše djelatnice kreću u obilazak restorana i hotela u 6 županija kako bi prezentirale projekt Gastro Croatia, a s ciljem promoviranja i predstavljanja Gastro ponude Jadrana i Hrvatske cijelom svijetu! -, poručili su iz redakcije Gastro Croatia.
Želja nam je da prije početka sezone, do 01.06.2016. na našem portalu www.gastro-croatia.eu imamo što više ugostiteljskih objekata, kako bi turisti iz cijelog svijeta mogli na jednom mjestu pregledati što veću i raznovrsniju Gastronomsku ponudu koju Hrvatska nudi.

wine expo ma konoba gastro 2016  00020 s coll

[C]ilj projekta je promovirati hrvatski turizam kroz Gastro ponudu i tako privući što veći broj turista. Uz prekrasnu obalu i čisto more, želimo poslati poruku cijelom svijetu da Hrvatska ima i izvrsnu Gastro ponudu. Stranica je prevedena na 27 jezika tako da će skoro svaki turist od kud god da dolazi moći na svom jeziku pretražiti i pronaći najbolji restoran za sebe.
Za početak krećemo sa 6 županija (Dubrovačko-neretvanska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska, Šibensko-kninska, Istarska i Primorsko goranska), gdje smo se isključivo fokusirali na turistička mjesta uz more zbog skorog početka sezone.
Od jeseni će portal proširiti svoju ponudu i na kontinentalni dio Hrvatske.
Svaka županija odnosno regija ima svoju web stranicu:

  1. Gastro Dubrovnik: www.dubrovnik.gastro-croatia.eu
  2. Gastro Split: www.split.gastro-croatia.eu
  3. Gastro Zadar: www.zadar.gastro-croatia.eu
  4. Gastro Šibenik: www.sibenik.gastro-croatia.eu
  5. Gastro Istra: www.istra.gastro-croatia.eu
  6. Gastro Rijeka: www.rijeka.gastro-croatia.eu

wine expo ma konoba gastro 2016  00024 s_tonemapped b coll

[P]retragu je moguće vršiti po vrsti jela i vrsti kuhinje. Također, pretraga se može suziti da svaki turist može izabrati regiju, grad/općinu, mjesto i da li u nekom ugostiteljskom objektu svira živa glazba. Kompletna tražilica prevedena je na 27 jezika tako da će svima onima koji dođu u Hrvatsku biti jednostavna za snalaženje.

Komentari

komentara