Objavljeno: Sri, lip. 6th, 2018

Poziv izlagačima u povodu Fjere sv. Petra i 8. Sajma makarskih proizvoda: Prijave do 24. Lipnja

Cilj sajma je promocija izvornih makarskih brendova – proizvoda i usluga, obrta, manifestacija, ustanova ili udruga – karakterističnih i stvaranih u Makarskoj

Pozivaju se poduzeća, ustanove, udruge, umjetnici i zainteresirani pojedinci, proizvođači proizvoda i usluga – karakterističnih i stvaranih u Makarskoj, na izlaganje u sklopu Fjere sv. Petra i 8. Sajma makarskih proizvoda, planiranog za petak, 29. lipnja 2018., na gradskoj rivi u Makarskoj.
Sajam je izložbeno – prodajnog karaktera, a svi posjetitelji imat će priliku u izravnom kontaktu s izlagačima razgovarati o domaćim proizvodima, uslugama, manifestacijama, mogućnostima.
Cilj sajma je promocija izvornih makarskih brendova – proizvoda i usluga, obrta, manifestacija, ustanova ili udruga – karakterističnih i stvaranih u Makarskoj.
S ciljem uključivanja što većeg broja izlagača Grad Makarska će i ove godine prostor za izlaganje, koji će površinski i lokacijski biti određen u dogovoru s organizatorima, ustupiti besplatno.
Stoga i na ovaj način pozivamo sve proizvođače, poduzeća, umjetnike, udruge i ustanove, kao i sve građane Makarske, koji smatraju da imaju proizvod koji jest ili bi u skoroj budućnosti mogao postati makarski brend, na izlaganje na Fjeru sv. Petra i 8. Sajmu makarskih proizvoda.

Prijave se vrše do 24. lipnja 2018. na adresu:

  • Grad Makarska, Obala kralja Tomislava 1,
  • Upravni odjel za društvene djelatnosti (ured br. 5),
  • tel. 021/608-434
  • e- mail: kultura@makarska.hr

Komentari

komentara