Objavljeno: Sri, stu. 1st, 2017

Rasprodan stand up spektakl Ivana Šarića u Lisinskom

Poznati komičar drugu godinu za redom rasprodao Lisinski – u prodaji su ulaznice za drugi nastup

  • MP
  • Hrvoje Ratkić
  • Foto Mario Pavlović

Najpopularniji stand up komičar Ivan Šarić još je jednom potvrdio svoj status najtraženijeg i najomiljenijeg komičara u Hrvatskoj. Nakon što je prošle godine zbog velikog interesa publike održao čak dvije izvedbe svog nastupa u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog, isto će napraviti i ove godine iz jednog jednostavnog razloga – sva mjesta za prvu večer njegovog nastupa rasprodala su se u rekordnom vremenu, nakon svega 10 dana! Novi datum je 11. prosinca 2017. “Hvala svima! Prodao sam se brže od Maje Šupe!” – poručuje Ivan.
Obožavatelji i oni koji će nakon ovih izvedbi to sigurno postati, od ovog nastupa mogu očekivati Ivanove klasike, ali i potpuno novi materijal. Šarić će se svojim britkim humorom osvrnuti na muško-ženske odnose te probleme s kojima se oba spola u njima susreću, a predstavit će i humornu stranu omiljenih kuloarskih tema poput religije, povijesti, politike te svakodnevnih događaja ljudi koji žive u Hrvatskoj.
Prošlogodišnji velik interes za Šarićevim prepoznatljivim stand up—om inspirirao je ovog komičara da krene u turneju Hrvatskom, prvom takve vrste na ovim prostorima. Tako će nakon Zagreba svi željni smijeha izazvanog inteligentnim šalama Ivana moći uživo čuti u Rijeci, Puli, Splitu, Zadru, Osijeku, Varaždinu, Šibeniku, Slavonskom Brodu, Karlovcu, Velikoj Gorici te Sisku.

Sam Ivan Šarić rekao je kako je oduševljen posebnom energijom i komunikacijom koja se stvorila na prošlogodišnjim nastupima u Lisinskom, a po kratkom roku u kojem su rasprodane sve ulaznice za ovogodišnji nastup vidljivo je da je i publika jednako oduševljena.Njegova očekivanja od najavljene turneje su da će ponovno taj osjećaj prenijeti publici tijekom obje večeri u Lisinskom, ali i tijekom svakog nastupa u gradovima koje će posjetiti. S obzirom na to da je svojim talentom nedavno briljirao i u susjednim nam državama, nema sumnje da ćemo se uz njega diljem zemlje smijati sve do sredine sljedeće godine.

  • Za sve koji nisu stigli kupiti ulaznicu za prvu večer smijehom ispunjenog Lisinskog, ovo je prilika za ispravljanje te greške – ulaznice za drugi nastup u KD Vatroslava Lisinskog možete kupiti na www.ivansaric.hr , no sudeći po velikom interesu, ne zadugo!

Komentari

komentara