Objavljeno: Ned, velj. 25th, 2018

Revija makarske dizajnerice Olye Sookie na London Fashion Week-u

Pod organizacijom Fashion Finesta, Olya Sookie je izlagala svoju prvu reviju na LFW koja se održala prošli vikend.  To je njena treća revija, te treća kolekcija Nephilim 3.0.

  • MP

Osim što je bila jedina predstavnica iz Hrvatske, njena revija je plijenila posebnu pažnju zbog suradnje sa Gillian McKeith (58)  i njenom kćeri  Afton (17). 

Suradnja s njima je pomogla  da unesemo  prijeko potrebne različitosti na modnu pistu.  Ovo je ujedino bilo njihovo prvo šetanje pistom, a pojava Gillian je popunila mnoge britanske naslovnice još isti dan.  Vrlo sam zadovoljna time, jer sam željela pokazati kako moje kreacije  nisu dizajnirane za samo jedan tip žene  nego za sve koje će to ponosno i samopouzdano nositi
kaže Olya.  U tome joj je pomogla Gillian, koja osim što je van standarnih godina i mjera za pistu, također živi sa vrlo ozbiljnom skoliozom kojoj nije dopustila da je zaustavi da ponosno prošeta pistom, a ni dizajnericu da joj napravi kreaciju prilagođenu njenim potrebama.

Reakcija na reviju nije izostajalo, počevši u prvom redu od modela koji su se borili za nošenje njenih haljina preko organizatora do same publike, od kojih danima poslije stižu pozitivne reakcije i komentari putem društvenih mreža.
U ovom trenutku Olya se već okreće svom idućem izazovu – njena prva samostalna modna revija u rodnoj Makarskoj 27.5.2018.  Iako nije spremna otkriti sve detalje, postoje naznake da bi se baš na ovoj reviji mogla pojaviti i prva Olya Sookie kolekcija za muškarce zbog neprestanih upita na tu temu.

  • Za više novosti  posjetite njenu stranicu  www.oljaluetic.com u čijem sklopu možete naći i njen novootvoreni  webshop, te putem društvenih mreža Fb i Instagrama.

Komentari

komentara