Objavljeno: Sub, ožu. 3rd, 2018

„Riks i topli mungosi“ predstavljaju novi singl “Želim reći zbogom“

Okrenuti se u smjeru pozitivnih emocija, optimizma i smijeha ono je što nam Topli Mungosi poručuju novim singlom

Makarski band Riks i topli Mungosi glazbenoj javnosti predstavljaju svoj novi singl imena „Želim reći zbogom“. Nova skladba, koju je napisao frontman banda Robert Rica, govori o oproštaju sa svim lošim u našim životima i okretanju novog lista. Treba reći zbogom svakodnevnim frustracijama, dosadi, negativnim emocijama, svemu što nas opterećuje u nakani da živimo život punim plućima. Okrenuti se u smjeru pozitivnih emocija, optimizma i smijeha ono je što nam Topli Mungosi poručuju novim singlom.

U ovoj pjesmi želio sam ukazati kako je važno odbaciti negativnosti, želim se smijati i uživati u svemu što nam život pruža
kaže Robert Rica o inspiraciji za pjesmu. Radost života duhovna je hrana koja nam je nasušno potrebna i koju treba tražiti u svakodnevici. Glazba je najbolji put ka toj radosti. Pozitivan stav, nada u bolje sutra i osmijeh na licu vodiči su u promjeni na bolje.

Riksa i Tople Mungose zovu još i “Garage blues eksplozija s juga”. Riječ je o bandu poznatom po energičnom rock izričaju koji u svojoj glazbi spaja čvrstinu rock n rolla i zavodljivost bluesa. “Želim reći zbogom“ njihov je četvrti singl. U kreativnom procesu stvaranja glazbe sudjeluju svi zajedno te smatraju kako zajednička sinergija daje najbolje rezultate kada je riječ o stvaralaštvu. Nakon još nekoliko singlova koje planiraju izdati ove godine, dolazi i album koji najavljuju za sljedeću godinu.

Komentari

komentara