Objavljeno: Thu, Nov 30th, 2017

Rovinj: Jedna od ljepotica preuzet će krunu i postati Kraljica Hrvatske!

Čak 14 prekrasnih kandidatkinja iz svih dijelova Hrvatske, predstavit će se u najboljem izdanju i zasjati pred stručnim žirijem te mnogobrojnom publikom

  • MP
  • Zrinka Blažević
  • Foto Josip Čekada

Ljepotice okupirale Rovinj, a među njima se krije i buduća kraljica Hrvatske

Rovinjski hotel Lone bit će središte ljepote 4. prosinca 2017., zahvaljujući izboru za Kraljicu Hrvatske, koji će se ondje održati uz veliku podršku turističke zajednice grada Rovinja. Kraljica Hrvatske jedan je od najstarijih izbora ljepote u Hrvatskoj, a o njegovoj prepoznatljivosti govori i činjenica da je najpoznatija domaća vinarija Iločki podrumi, inspirirana ovom manifestacijom, etiketirala svoje vino i pjenušac nazivom „Kraljica Hrvatske“.

Čak 14 prekrasnih kandidatkinja iz svih dijelova Hrvatske, predstavit će se u najboljem izdanju i zasjati pred stručnim žirijem te mnogobrojnom publikom koja će imati priliku pratiti elegantnu manifestaciju uživo, ali i pred malim ekranima drugog programa Hrvatske radiotelevizije, koji će u cijelosti pratiti i prenositi ovaj veličanstven događaj.

Publici će se djevojke predstaviti u nekoliko izdanja: u svečanim i zavodljivim haljinama, potom u raskošnim vjenčanicama te u kupaćim kostimima i u elegantnim krznenim kaputima. Kroz svečanost će voditi lijepi i zabavni Mario Sedmak i Uršula Tolj, a za zabavu između biranja pobjednice zapjevat će mlada kantautorica Mia Dimšić i poznati pjevač, skladatelj i kantautor Boris Novković. Pored pjevačkih točaka svojim plesnim vještinama zaplesat će odlična plesna skupina Megablast.

Komentari

komentara