Objavljeno: Pet, ožu. 23rd, 2018

„Šatro ljubavna“ – novi spot skupine Versi sa Zoricom Andrijašević u ulozi „šatro“ novinarke

„Vjerovali smo “šatro” novinarki Zorici Andrijašević koja je pisala članak o nama za mjesečnik “Čitav je svijet pozornica”

  • MP

Metkovska glazbena skupina “Versi” objavila je, u produkciji Croatia Records-a, novu skladbu “Šatro ljubavna”. Spot za pjesmu, premijerno prikazan prekjučer u 19 sati na CMC televiziji, sniman je, s ekipom 3kCinema, u Metkoviću i Makarskoj, a Zorica Andrijašević Donna pojavljuje se u ulozi „šatro“ novinarke. Autor teksta i glazbe je Goran Komazin Meka, a autor aranžmana Dragan Brnas Fudo.

Vjerovali smo “šatro” novinarki Zorici Andrijašević koja je pisala članak o nama za mjesečnik “Čitav je svijet pozornica”. Također, na metaforičan način prikazan je “šatro” svijet (lažan osmijeh novinarke, lažan osmijeh prodavačice karata…čitav je svijet pozornica). Trud za “veliki” koncert nije urodio plodom. Vjerovali smo publici, ali smo nastupali u praznom GKS-u. Tako je prikazana stvarna slika “šatro” svijeta. Jedina publika bila su mala djeca. Time smo ostavili poruku šatro ljubavi kao i šatro svijeta. Uskoro ćemo završiti album, a ove godine je i promocija albuma
rekao je Jakov Barbir.

 

Komentari

komentara