Objavljeno: Sri, pro. 13th, 2017

Šibenik: Tommy donirao 40 tisuća kuna Općoj bolnici Šibensko-kninske županije

Jučer, 12. prosinca, u 10:00 h održalo se svečano otvaranje novog Tommy supermarketa na adresi Ante Šupuka 10, u City Life centru u Šibeniku

  • MP
  • Marija Galić

Šibenik, 12. prosinca – Novi supermarket Šibenik je 195. prodajno mjesto tvrtke Tommy u Republici Hrvatskoj, 14. prodajno mjesto u Šibensko-kninskoj županiji i 5. prodajno mjesto u gradu Šibeniku. Osim širokog asortimana i uvijek konkurentnih cijena, te brojnih drugih pogodnosti, ovom prigodom je uručena donacija u visini 40.000,00 kn Općoj bolnici Šibensko-kninske županije.

Prisutne je pozdravio župan Šibensko-kninske županije, Goran Pauk, zahvalio se na donaciji te naglasio važnost tvrtke Tommy u zapošljavanju novih ljudi, budući da je ovo 14. po redu dućan u županiji.

Ravnateljica Opće bolnice Šibensko-kninske županije, gđa Sanja Jakelić, obratila se riječima:

Opća bolnica Šibensko-kninske županije će donirani novac utrošiti na uređenje nove onkološke ambulante, u koju nakon Nove godine dolazi nova liječnica. Zahvaljujem se tvrtki Tommy i želim im puno uspjeha.

Svečano otvaranje je zatvorio član Uprave Tommy, Marin Kaštelančić:

Zahvaljujem gradu Šibeniku i Šibensko-kninskoj županiji na gostoprimstvu. Hvala i našim zaposlenicima koji su omogućili da rastemo, ali i našim kupcima koji nam daju svoje povjerenje. Nastojat ćemo zadržati kontinuitet u vraćanju jednog dijela onoga što dobijemo u društveni, sportski i zdravstveni život grada i županije.

Komentari

komentara