Objavljeno: Pon, srp. 9th, 2018

SOS Osejava: Ashley Colburn dala podršku Građanskoj inicijativi

„Popularna Ashley podržala je građansku inicijativa na njoj svojstven način – video uratkom“, stoji između ostalog u priopćenju SOS Osejava

  • MP

SOS Osejava: Priopćenje za javnost

Ashley Colburn, mlada Amerikanka, globalno poznata po dokumentarnim uratcima sa svojih putovanja i višestruko nagrađivanim najprestižnijim svjetskim nagradama u čijoj se kolekciji  nalaze čak dva Emmija, dala je video podršku Građanskoj Inicijativi SOS Osejava.
Ashley Colburn  Makarsku je posjećivala u više navrata, a posljednji put je snimila i promotivni video za Turističku zajednicu grada Makarske. Svjetski poznata zaljubljenica u Hrvatsku, koja je nerijetko tema njenih filmova, prilikom posljednjeg posjeta Makarskoj upoznala se s problemom projekta Platno na poluotoku  Osejave, kojim se od strane gradske vlasti namjerava devastirati 30% jedinstvenog prirodnog područja zbog izgradnje sportskih terena koji bi išli na ruku privatnim hotelijerima. Popularna Ashley podržala je građansku inicijativa na njoj svojstven način – video uratkom.
Kao stručnjakinja za destinacijski menadžment, Ashley je prepoznala kvalitetu i ljepotu naše prirode te smatra da je jedino ispravno, zaštiti je. S obzirom na ugled koji Ashley uživa u svijetu promidžbe turističkih destinacija, izrazito smo sretni zbog njene podrške.

Ispred GI SOS Osejava:

  • Ivana Miočević Franić
  • Petar Kelvišer

 

Komentari

komentara